Sunday, December 12, 2010

Nak pakai Sari atau Baju punjabi ni??


Malam ni nak attend Majlis Deepavali 1 Malaysia..
Bukan jauh pun...dekat jer...cam biasa, taman perumahan ibu punya program...
Actually majlis tu aderlah majlis perkahwinan jiran india kat sini...
Tapi pihak pengantin India tu nak sponsor makanan Islam yg halal..
Tanda mengucapkan terima kasih pada komuniti kejiranan disini...
Semua makanan pihak AJK kami yg uruskan...
Pihak pengantin tu cuma keluarkan duit jer..

Yg bestnya...khemah mereka disponsor oleh pihak Majlis Perbandaran Kulai...
Pihak AJK juga yg uruskan...
Dan aderlah jugak VVIP dari Majlis Perbandaran serta org2 umno turun...

Agak2 kalau pakai Sari atau baju Punjab ok tak???ekekekkeke...
Dah lama tak pakai baju2 tu....dok terperap kat dalam almari..
Beli sebab buat attended majlis2 dinner masa study2 dulu...
Kalau pakai Sari kang nampak pusat..
Kalau pakai baju punjab kang susah nak makan pulak sebab selendang berjela2 panjang...hehe

Kita tgk jer lah ibu pakai apa yer...



Saree ibu tu sure dah ketinggalan zaman...huhu...beli tahun 2002..


Punjab ibu pun sure ketinggalan zaman gak...beli tahun 2000 berapa ntah...


p/s: aleesya + ayyunie tak der sari dan punjab...nak pakai apa ni???


Post a Comment