Sunday, December 12, 2010

Nak pakai Sari atau Baju punjabi ni??


Malam ni nak attend Majlis Deepavali 1 Malaysia..
Bukan jauh pun...dekat jer...cam biasa, taman perumahan ibu punya program...
Actually majlis tu aderlah majlis perkahwinan jiran india kat sini...
Tapi pihak pengantin India tu nak sponsor makanan Islam yg halal..
Tanda mengucapkan terima kasih pada komuniti kejiranan disini...
Semua makanan pihak AJK kami yg uruskan...
Pihak pengantin tu cuma keluarkan duit jer..

Yg bestnya...khemah mereka disponsor oleh pihak Majlis Perbandaran Kulai...
Pihak AJK juga yg uruskan...
Dan aderlah jugak VVIP dari Majlis Perbandaran serta org2 umno turun...

Agak2 kalau pakai Sari atau baju Punjab ok tak???ekekekkeke...
Dah lama tak pakai baju2 tu....dok terperap kat dalam almari..
Beli sebab buat attended majlis2 dinner masa study2 dulu...
Kalau pakai Sari kang nampak pusat..
Kalau pakai baju punjab kang susah nak makan pulak sebab selendang berjela2 panjang...hehe

Kita tgk jer lah ibu pakai apa yer...



Saree ibu tu sure dah ketinggalan zaman...huhu...beli tahun 2002..


Punjab ibu pun sure ketinggalan zaman gak...beli tahun 2000 berapa ntah...


p/s: aleesya + ayyunie tak der sari dan punjab...nak pakai apa ni???


9 comments:

Mama Zharfan said...

yg pasti, ayu sure nampak cun!!

eT said...

pakai sari nmpk vouge kot...
punjabi nmpk sopan sket...hehe

JOM TEKA TEKUK

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

ayu pakai ape pun cantik, sama la dengan aleesya & ayyunie, tapi untuk budak better punjab kot sebab diorang selesa sikit, nanti dah pakai jangan luper citer kat blog k

ibunaznoy said...

pakai baju punjab nmpak ayu sket,seayu nama si pemakainya nnt..

mama rifQy said...

alaaaaa...ratu ayu iniiii..pakai ape pon chnateq!!

Mata Hati said...

saya vote, pakai baju punjabi.. :)

e.l.i.z.@ said...

hihihi sari tu meme napok pusat ko? kalu gitu, baik pakai punjab ;-)

alamak, lewat komen ni..xdop pekdoh doh la dih hihihi

Gieyana said...

kalau pakai sari kena cover ngan inner ar..hihihi...x per pakai aperpon pon ok..nnt tunjuk gmbar k..:D

Anonymous said...

mummy rasa baek pakai pujabi.sb selesakot,sari tuh berbelit2 nak lilit lagi..kalau bebudakpun selesa pakai punjabi lagi rasanya..alah takpe kalau lamapun janji ikut tema.hehe

mesti tomei bebudak 2 org tuh pakai punjap.jgm lupa update gambar