Monday, December 27, 2010

Untuk menegur tak pelu guna IDENTITI ANON

Sebelum tu nak ucapkan terima kasih berbanyak atas komen2 ikhlas dan membina kat entry

SUPERWOMAN kah saya??? Ader X - FACTOR kah blog saya???


Serius cakap, masa baca komen2 korang kat entry tu, bulu roma naik meremang tau..sebab komen2 korang memang the best...harap2 ia ikhlas..lagi satu baru tau cam mana rupanya korang boleh kenal blog "damia aleesya & damia ayyunie" ni...mostly sebab aleesya + ayyunie banyak menang contest lah...pastu ader gak sebab tertawan ngan ibu...ngeh ngeh ngeh..alahai malu tau..sebab saya pun macam korang2 jugak...korang2 pun cantik jugak lah...bukankah cantik itu subjektif...

Ok..kalau tadi semua yg manis2..kali ni ader juga tercalit yg pahit sedikit...yang bagusnya, org yg bagi komen tu tak guna nama anon..tapi guna nama dan link dia sendiri...yup...macam ni lah kan..baru jujur...



Huhuhu..serius dah agak sebab satu hari nanti pasti akan ader komen cam ni...sebab ibu sedar diri ini tak mampu nak BW ke semua rumah tetamu yg bertandang kat blog ni...mungkin ader jer alasan2 yg membantutkan ibu nak BW...lately ibu tgk ramai kawan2 baru yg sudi singgah2 kat blog ibu ni..tapi ibu je yg tak sempat2 nak menyinggah balik rumah orang..rasa sangat2 regret tau...tapi akan cuba sebaik mungkin utk singgah walaupun say hai atau salam semata2..

Untuk fa10, yer saya tau kadang2 awak memang ader tinggalkan jejak...tima kasih banyak2..sebab walaupun saya tak layan awak, tapi awak tetap setia membaca entry saya...cam mana nak cakap perasaan bersalah ni erkkk...memang tak mampu nak BW..macam harini, tak sempat pun BW lagi...sebab tu kalau mana2 blog yg biasa ibu tinggalkan jejak tu, mesti hairan sebab apa lah ibuayahdamia tak tingalkan komen hari ni...ader lah beberapa blog ibu sempat tinggalkan jejak tadi...tu pun sebab buka2 jer blog tengok2 entry dia tu paling atas sekali kat bloglist..

Kepada kawan2 baru jangan serik erkkk singgah blog ni...sebab tanpa anda2 semua, tak kemana pun blog picisan saya ni...

p/s: Korang pulak cam mana?? Sempat ke BW ke semua blog tetamu2 yg singgah blog korang??

p/s: Weiii cuba korang tengok apa ayah damia komen kat entry sebelum ni...


Blogger Khai Mohd Photography said...




abis la....tak mandi la seminggu dah org duk puji bagai nak rak kat sini...ni kena tido kat luar ni tak tahan dah ni duk kembang kempis kat opis ni..satu kerja pun tak jalan ni...
December 27, 2010 2:35 PM
Kah kah kah..lawak lah abang ni..tetiba jer rajin tinggalkan komen yer..




19 comments:

Anonymous said...

biasalah tuh kekadang kekangan masa.macam mummypun ada gak baca n komen tapi tak semuanya yang balas taw.tapi its oklah mummy tetap komen aper yang mummy rasa nak komen..

kita manusia non perfect at all lah..just komen2 n komen2.tak per=)

mama tisya said...

kita pn kdg2 tk sempt kalo komen tu dr kwn2 yg br..tp hargai sgt2...

wah2 ayah damia komen gtu..lawak la

MrS. F!zA said...

hihihi silent reader akhirnya bersuara tu k.ayu..kekekek

Farr said...

k.ayu,
saye pun silent reader.. ngehee.. [thx to fa10 kerana jd the 1st yg confess].

menjwb soalan akak, saye selalu BW je kat tetamu2 blog saye... sbb bukan ramai tetamu pun. hehe.

sudi2 kan la jd tetamu blog saye ye..

mama rifQy said...

haahahahahaaaahh!! kelakar kelakar!

kak ayu..na pon mmg tak nyempat nak BW..kadang2 bw gak!! tapoi kdg2 tk sempat..kat opis mmg ssh nak BW..ngan bz..ngan slow tenet..malam jee..tuh poon kalau tak tetidoo..biasenyeee asyik tertidooo jeee

Mama Zharfan said...

me paham sgt ayu..me pun mcm tu...my entry average dpt komen 20 lebih per entry...tak daya gak nak BW--jejak kat cbox, blog list, and blogs yg me folo--memang tak terdaya
so kalau ada yg terasa, memang me mintak maap sgt2..

best tu dpt puji2an..tp those from me, adalah ikhlas..sbb me pun suka benda2 yg u suka tu heheh cthyna PS, posing2 , holiday2, join baby contest (u patut aktif join magz contest sbb hadiah sgt lumayan):p

mimie1678 said...

assalam...

1st time jenguk sini... bestla blog nie... terus folo & link ur blog to my bloglist...

:-)

Mama Balqis said...

me lebih suka jd silent reader..kdg2 ajer tinggalkan jejak...begitu jgk sebaliknya...kalu ada sesiapa tinggalkan jejak kt blog saya, sy akn kunjung balik tp me lbh suka jd silent reader...

MaMa3H said...

HAHAHA...paling kelakar komen ayah damia....

mcm sebasib jer kita nie..kena komen ngan hubby sendiri sbb kerja x jalan..hehehe....ni yg byk tertangguh nk kena settlekan tinggal seminggu jjer lagi dah nak new registration.....

semoga ayu n biz pun success nx year...k....

peace....

ieda said...

kdg2 saya baca jer entry tp tak tinggal jejak sb tak tau nak cakap apa...just enjoy reading.
komen2 kat blog sendiri pun ada gak tak reply tp mmg bacalah..spt biasa masa jadi sesak dgn keja2 lain.

Nana said...

hahaha lawok baca komen en.khai tu kekek
sporting ek komen2 bagai hahah amrul dia baca je...tu pon baca entry bgambar je hahah klw entry2 bebel2 tanpa gambo haram nk tgk hahah

CikSiti said...

salam perkenalan...sronok bace entry2 kat dlm blog ni.... =)

Gieyana said...

Ayu..lawak lak bila Mr Hubby ko komen camtu..hihihi..ni sure hubby pembaca A1 ko nih!..ku pon x sempat nk BW kt semua blog kengkwn tau..kdg2 pon jd silent reader gak especially kt blog yg lambat loading tue...:D

ibu_Arifa said...

huhuhu..saya sejak 2 menjak ni..terpaksa jd silent reader jer..singgah blog Ayu pun hanya menyempat baca entry dan tgk2 gambar jer..komen kawan2 kat blog sendiri pun tak sempat nak balas lagi..

mintak ampun dan maaf byk2 jgk kat kawan2 semua.

e.l.i.z.@ said...

hehe siye dio ;P
biasa la ayu..eli hop duk dumoh pun sero xdey nk BW..soh ko ayu hop kijo ni

n@m@n said...

....................(silent rider)


hehe..

kesian abg khai tido kt luar..hehe

[-suziey-] said...

cam sedey jek baca komen tu..hehe..hmm tp sama la ngn kita..mmg xterlarat nk bw ke sume blog..huhu

zura@iwan said...

ye la...sy pon x semua blog kwn2 sy sempat terjah....kita keja ka...kdg2 tu kalu blk umah mmg sy x on9...hehe...

pstt; hb Ayu pun komen ek..hb kita tu kdg2 je jd silent reader..hikss

kakyong said...

Ayu,
terus terang cakp.. memang tak sempat nak BW ke semua blog yg tinggalkan komen.. tp sellaunya itu lah priority.. bila dah selesai BW blog kwn2 yg komen.. baru le jengah blog yg suka jengah, mcm blog Ayu ni la..

kdg2 tu kakyong baca kat google readers jer.. bila terasa nak komen baru komen.. or else SR (silent reader jer la)..

apa2 pun kita cuba lah sebaik mungkin utk hargai setiap kwn2 yg jengah ke blog kita.. x dpt hari, 2,3 hari sekali pun boleh kan...

elemen x-factor ni kdg2 susah nak dijelaskan dgn terperinci.. tp utk Ayu ni.. mungkin sbb anak2 yg comel plus ibunya RAtu.. ;) ekekekek... dan tak dinafikan ade perkongsian yg sesuai utk ibu2 juga...

as long kwn2 hepi mbaca & explore blog ni.. okay tu.. kalo Ayu lebih gigih lagi, sure leh jadi cam otai.. dpt visitor riban2.. ;)

hehhe, pandai nasihat org tp kakyong sendiri tak mampu nak buat... buat ape yg terdaya jer la...