Monday, December 27, 2010

Untuk menegur tak pelu guna IDENTITI ANON

Sebelum tu nak ucapkan terima kasih berbanyak atas komen2 ikhlas dan membina kat entry

SUPERWOMAN kah saya??? Ader X - FACTOR kah blog saya???


Serius cakap, masa baca komen2 korang kat entry tu, bulu roma naik meremang tau..sebab komen2 korang memang the best...harap2 ia ikhlas..lagi satu baru tau cam mana rupanya korang boleh kenal blog "damia aleesya & damia ayyunie" ni...mostly sebab aleesya + ayyunie banyak menang contest lah...pastu ader gak sebab tertawan ngan ibu...ngeh ngeh ngeh..alahai malu tau..sebab saya pun macam korang2 jugak...korang2 pun cantik jugak lah...bukankah cantik itu subjektif...

Ok..kalau tadi semua yg manis2..kali ni ader juga tercalit yg pahit sedikit...yang bagusnya, org yg bagi komen tu tak guna nama anon..tapi guna nama dan link dia sendiri...yup...macam ni lah kan..baru jujur...



Huhuhu..serius dah agak sebab satu hari nanti pasti akan ader komen cam ni...sebab ibu sedar diri ini tak mampu nak BW ke semua rumah tetamu yg bertandang kat blog ni...mungkin ader jer alasan2 yg membantutkan ibu nak BW...lately ibu tgk ramai kawan2 baru yg sudi singgah2 kat blog ibu ni..tapi ibu je yg tak sempat2 nak menyinggah balik rumah orang..rasa sangat2 regret tau...tapi akan cuba sebaik mungkin utk singgah walaupun say hai atau salam semata2..

Untuk fa10, yer saya tau kadang2 awak memang ader tinggalkan jejak...tima kasih banyak2..sebab walaupun saya tak layan awak, tapi awak tetap setia membaca entry saya...cam mana nak cakap perasaan bersalah ni erkkk...memang tak mampu nak BW..macam harini, tak sempat pun BW lagi...sebab tu kalau mana2 blog yg biasa ibu tinggalkan jejak tu, mesti hairan sebab apa lah ibuayahdamia tak tingalkan komen hari ni...ader lah beberapa blog ibu sempat tinggalkan jejak tadi...tu pun sebab buka2 jer blog tengok2 entry dia tu paling atas sekali kat bloglist..

Kepada kawan2 baru jangan serik erkkk singgah blog ni...sebab tanpa anda2 semua, tak kemana pun blog picisan saya ni...

p/s: Korang pulak cam mana?? Sempat ke BW ke semua blog tetamu2 yg singgah blog korang??

p/s: Weiii cuba korang tengok apa ayah damia komen kat entry sebelum ni...


Blogger Khai Mohd Photography said...




abis la....tak mandi la seminggu dah org duk puji bagai nak rak kat sini...ni kena tido kat luar ni tak tahan dah ni duk kembang kempis kat opis ni..satu kerja pun tak jalan ni...
December 27, 2010 2:35 PM
Kah kah kah..lawak lah abang ni..tetiba jer rajin tinggalkan komen yer..




Post a Comment