Thursday, December 30, 2010

Betul ke jumaat ni cuti umum??

Wahhh...betul ke jumaat ni cuti umum sempena meraikan kejayaan MALAYSIA dalam menjuarai PIALA SUZUKI AFF 2010???


Details: Utusan

Kuala Lumpur Dis. 29 - Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Tun Razak mengisytiharkan Jumaat ini sebagai cuti umum bagi meraikan kejayaan sulung pasukan bola sepak kebangsaan menjuarai Piala Suzuki AFF 2010.

Hohoho...alangkah ruginya...sebab jumaat ni memang ibu dah cuti end of year pun....alahai...dah siap booked hotel pun...

Apa2 pun tahniah MALAYSIA...walaupun ibu tak tgk bola tu, tapi tetap rasa kemeriahannya dengan jiran2 yg bising, status FB yg tak putus2 updated pasal bola serta memang dah ader firasat yg mengatakan MALAYSIA pasti menang...haha


9 comments:

mimie1678 said...

yeay!! cuti.... hehehehe....

mama rifQy said...

hehehee..memang cuti kak ayuuuuu!!!!!Hooray!!!

EIGHT IS SAMANIAH said...

dari FB hingga ke blog..semua pakat cerita jumaat ni cuti..malaysia cuti..tahniah malaysia

Mata Hati said...

sekarang rakyat malaysia sedang demam bola.. tak aci sbb teganu dan kelantan confirm dah jumaat cuti mingguan...huhuhu

K-Baby said...

Salam Mommy,
Nak invite Mommy untuk join contest dan menang cute slogan tees for your kids sempena pelancaran blog kami!
Thanks ya.
mykedaibaby.blogspot.com

mama tisya said...

arini topik kt blog & fb BOLA & CUTI...mlm td time update blog psl kemenangan msia, pm tk umumlg...sgt suka esok cuti

Mama Balqis said...

tak aci...kami kat pantai timur ni jumaat mmg cuti!

[-suziey-] said...

syiok btl coti lagi..hiks..kt xtgk pn bola..hehe

Gieyana said...

selamat bercuti yer..:d