Friday, December 3, 2010

SUKA-SUKA MAIN AIR giveaway by erin





Tima kasih kepada Erin sebab jemput ibu utk join contest 


AKSI MESTI DA VASS

hehehe...itu antara yg diminta oleh puan penganjur contest yer...alahai...mana nak cari aksi da vass ni...gambar bawah ni boleh tak puan penganjur??


Damia aleesya bt khairuddin
17/10/2007

Mau tak da vass...siap pakai hat lagi ko sebab takut panas...hehe..ni gambar masa main2 air dalam pool kat luar rumah tu...cekci tak saya aunty??


6 comments:

Nana said...

wah mmg de vass ni nampak pusat hehhee
good luck!

mama rifQy said...

memang cekciii..nampak pusat!eeee..aleeesyaaaaa!auwwww

n@m@n said...

memang vassssss!!

ziha said...

gud luck..semoga mng..comeyy!

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

cayok2 leh mennag ni lately kakak banyak menang dari adeqnya kan...bertuah dpat anak yang tomei2 ni...

eRiNsZ said...

sudah diterjah~
aleesya mg da vass ni cam heroin hindustan pon ader hehheh

tapi blom nampak PINK HEART kat bloglist~kalo ader bgtau eak

thanks 4juining