Thursday, December 30, 2010

Teka-teki teka tekuk

Sekarang musim teka teki kan..
Tak nak ketinggalan jugak
Actually gambar ni dah seminggu dalam draft..
Memang niat nak buat teka teki pun..
Sekali tgk dah macam musim pulak..ramai blogger yg buat teka teki dah..

Ok lah tanpa berlengah masa..
Jom kita tengok soalan teka teki teka tekuk ni..

"APAKAH NAMA TANAMAN-TANAMAN DALAM PASU INI?"


CONTOH JAWAPAN:

Limau kasturi, daun kucai dan pokok cili.
(Boleh lebih dari satu tanaman, kalau korang jumpa ader 6 tanaman, korang tulis lah keenam2 tersebut)

Setiap sorang hanya layak bagi 1 komen sahaja utk 1 jawapan


Dan pemenang paling terpantas dan tepat akan menerima 

" Wang cash yang akan di bank-in dalam akaun anda sebanyak RM 9.99"

Selamat Mencuba!!! Selagi tak der pemenang, selagi tu lah korang leh cuba"


p/s: kalau korang nak tau..malam tadi malas tul nak transfer gambar, malas tul nak karang2 citer..nasib baik ader gambar pokok2 ni dalam draft...hehe...leh lah jugak menyumbangkan idea time suntuk2 nak buat entry kan...

p/s; Off to Photography Class...eh saya bukan nak belajar photography, tapi nak jadi model...hehe






Post a Comment