Thursday, December 23, 2010

Kenapa?? Ingat boboy jer yg boleh main2 benda cam ni??


 Dalam entry kat bawah ni..
Ader mention pasal aleesya + ayyunie asyik sebut "train..train.." masa tgk gambar kat bawah ni..


Rupanya2 train dalam buku ni sama dengan train yg dibeli sehari sebelum tu..(sabtu - 18/12)



Ni lah bentuk train tu...beli kat Jusco


Ni bentuk keseluruhan set train tu..
Rail tu kita kena sambung2 sendiri..semuanya ader 16 pc rail kot..



Kepala keretapi lak ader satu...pastu kita kena sambung2 sendiri kat koc dan koc barang2 tu..


Ni rupa kepala keretapi tu tengah bergerak..
Masa mula2 beli laju jer kepala keretapi ni jalan..
Semalam slow lah pulak...may be bateri kong kot..


Imaginasi budak memang tinggi..
Habis semua kenderaan di bawak keluar utk letak atas rail ni..
Tu pun nasib baik aleesya tak bawak keluar patung2 bentuk org tu..
Aritu masa dia main2..siap suruh keretapi stop2 lagi sebab penumpang nak naik..
Aishh..budak2 layankan ajer..


Cukup lengkap semua kenderaan darat...
Nampaknya kena tambah koleksi kenderaan laut ngan udara pulak..hehe


Kereta ferrari pun ader...
3 biji pulak tu..
Hahahah..aleesya + ayyunie kaya!!!


Acara posing2 wajib ader yer..



Posing dalam bulatan ..
Ayyunie dah improved posing...


Dah siap posing, baru kita main2 yer..


Ayyunie pun tak ketinggalan main gak..
Tapi biasalah ayyunie kan baby2 lagi..
So yg dia tau...amik kepala keretapi tu..
Letak kat telinga..sebab nak dengar bunyi...hehe


Ni kenderaan feveret aleesya...
Kalau hilang lori pink ni...mulalah mencari bagai nak rak!!

Kesimpulannya...walaupun anak2 kita pompuan, tak semestinya kat dapur jer kan...dan walaupun anak2 kita lelaki, tak semestinya jadi pomen jer kan...hiks..kalau nak tau, aleesya pun dah pandai buat aksi rempit...gara2 terpengaruh ngan citer adnan sempit kat TV tu...aishhh...budak2 cepat tul terpengaruh..

p/s: Oh yer...bunyi keretapi tu sejibik bunyi real punya keretapi...siap keluar asap berbau hangit lagi yer...
Post a Comment