Friday, December 24, 2010

2010 CUTEKID OF THE YEAR

Final chance to be the 2010 Cutekid!!

Actually sebelum2 ni dah banyak terima email pasal cute kid ni..
Tapi ignore jer..sebab tau peluang sangatlah nipis sebab yg join ni semuanya International Kids.
Tapi aderlah dalam bulan lepas kot..gatal2 tangan uploaded gambar aleesya sebanyak 5 keping...
Then memang selalu jer terima email pasal Final chance ni..
Tapi gambar aleesya tak der lah..

Pastu tadi ibu check2 email..
Alih2 dapat email cam kat bawah ni..


Actually, b4 ni pernah gak dapat email pasal final chance ni..
Tapi gambar anak org lain lah..
Pastu tgk tadi...eh eh aleesya lah..
Hantar 5 keping gambar...tapi gambar ni yg menjadi pilihan juri..

Masalahnya sekarang..untuk melayakkan Aleesya bertanding merebut $25,000 Grand Prize tu,
(Fuhhh..kalau menang, kayo oden)
Kena bayar $ 19.95 per photo..
Alahai..ibu ni memang takut bab bab bayar online ni..
Beli barang online pun takut, ni sah2 nak bayar2 macam ni..
Dah tanya ayah damia tadi, katanya bayaran tu mungkin utk buat portfolio..
Sebab kalau kita gi register anak2 kita kat mana2 agensi iklan pun, mesti bayar lebih kurang RM150 - RM300 untuk dijadikan portfolio..
Masalahnya ibu takut kena TIPU!!!! je ni...


p/s: So cam mana pendapat korang...perlu tak ibu bayar ni...
p/s: Ader sapa2 pernah join online submittion photo yg international punya agensi??
p/s: Tak menang pun tak pe....saja suka2..tapi kau dah menang.hehe..lagi suka..dengan syarat bayar $19.95 tu lah..kalau tak bayar, memang no chance punya..
p/s: Alamak! Baru perasan yg ader tulis kat atas tu
"Time is Running Out"
Post a Comment