Thursday, December 16, 2010

Attention to Contest Organiser


Selalu jadi kes macam ni...
Ni untuk kali ke berapa daaaaa...
Rasanya uols pun ader gak mengalami masalah yang sama kan..

Semalam aleesya dapat parcel lagi...
Kalau dah nama aleesya tu, of coz lah parcel menang contest..
Unless kalau kat sampul tu awal2 tertera Prudential, SSPN, atau sewaktu dengannya..



Tapi masalahnya..
Kenapa tak der nama pengirim..
Manalah ibu nak tau hadiah ni daripada siapa..
Daripada contest mana...




Ni lah hadiah yang aleesya dapat tu..
Comell jer...boleh letak duit syiling...


So kepada Contest Organiser/ Sponsor..
Please mention the details yer..
Senang sikit utk rujukan kami..
Dan kalau ader mana2 pemenang yang dapat hadiah macam kat atas tu..
Share2 erkk dari contest mana...
Sebab kadang2 Contest Organizer tak follow kita pun kan..





Post a Comment