Tuesday, December 7, 2010

Girls swimwear model


Perghhhh..kecik2 dah cekci...
Tapi kecik2 kalau cekci nampak comeiii lah kan..
Besar2 kalau cekci nampak "benda lain" pulak...hikss..


 

Comeyy jer tgk gambar kat atas ni..
Cekci2 pun mulut tetap tak lepas puting..
Tu yg mahaiii tu..
Oh..anak2 ibu tak hisap puting yer...


Pics amik kat sini

Macam artis cilik pun yer..



pic amik kat sini

Yg ni nampak sweet...
Dengan senyumannya..dengan gaya bersahajanya..
Aishhh...memang leh cair hati seorang ibu ni kan..

Apa kata kita tengok pulak aksi cekci seorang princess ni??








So cam mana??? Cekci tak??
Bagi chance lah sekali sekala aleesya cekci kan..
Tapi cekci lagi anak org putih kat atas tu kan...



Gambar ayyunie tak der..sebab masa ni dia tengah zzzzz...
Nanti nak snap2 ayyunie cekci lak...

p/s: Bukan tgk baju gigirls jer geram tau...tengok swimwear gigirls pun dah rambang mata...



16 comments:

mama rifQy said...

amboi..bukan main cekci lagi anak dara kak ayu nih! mandi pon dengan penuh bergaya!!pandai!!

Anonymous said...

Comel2 model yg dalam pool kat bawah tu..saya pun sama pantang nampak baju gegirl sure tergugat keimanan hahaha

Farra Dhelina said...

eh pg td mirza dgn qaseh bru je mndi kolam..ekekek tp pkai pnties je qaseh..hehe

AziE-rAh said...

Alahai.. Comel nyer. pandai posing dpn kamera plak tue?
Jom join giveaway di http://elhyatt4u.blogspot.com/2010/12/year-end-give-away.html

Ummi Eisya said...

waaa..sukanye baju yang warna putih tu..sangat cantik..aleesya pun dah mcm model yang kat atas tu..comel..

mama rifQy said...

kak ayu..anje tag kak ayu pasal entry bloglarian tuh.hehehehhehee

mama tisya said...

tisya pn ada swimwear mcm aleesya tp sebab die kurus so tk cekci sgt...kekeke..kemain aleesya main air

MrS. F!zA said...

cekci..ank omputih ni mmg pndai posing n bergaya kan..tmbh2 ank artis..

aleesya pon cekci..pndai berposing gak..ekeke

mrs_zura said...

comel:-)
Jom Kira Duit Syiling kt blog sy..ajak kawan2 skali ye:-)

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

antara model2 yang lain aleesya model yang paling tomey & cekci, sebab ape??sebab dia pandai bergaya depan camera sebijik cam ibu dia duta posing...hu...hu...

Nana said...

wow mmg cekci..
tp kalau supe gmbr diatas tu cekci2 dah..
puting lak slack hehe
sama la kita damia mmg tak isap puting mmg xajar pon dr kecik

mama_umar_maryam said...

mmg suke dgn bikini gigirl..maryam sampai ade 3,heheheh

*∽ IZAN ∽* said...

seksi tapi isap trompettt..terus kantoi!

comeyy je anak dara berendammm.. diaorang ni kalau dapat main pool boleh berejam2 tak mo keluarrr hu hu hu

[-suziey-] said...

fuiyooooo aleesya mandi buih..hahahahaha:p aah la gigirl pnya swim wear mmg comel2..klu boboy pnya takat swimming trunk je la..hahaha

Mama Zharfan said...

cekci and sgt tomey!!!siyes boleh jd odel ur girls ni ayu :)

Brain Reed said...

Beautiful pictures, It would be great if you can provide more details about girls swimwear model. Thanks a lot....

Girls Swimwear