Friday, December 24, 2010

Semalam ibu yg dapat 1st Winner, Harini Aleesya pulak dapat 1st Winer

Alhamdulillah...
Masih ader rezeki untuk aleesya menang...
Aleesya menang contest

CUTE BABY CONTEST by PAPAMAMAZAKWAN  




Details:

Tima kasih kepada organizer dan jurinya yer..


Sebenarnya ibu hantar gambar ni pun dah last2 minute...
Sebab masa mula2 tengok contest ni, terdetik kat hati..
"Eh, aleesya + ayyunie mana ader gambar2 main benda alah ni"
Kalau ader pun gambar 2 beradik..
Dari sehari ke sehari dok tangguh nak join contest ni..
Last2 belek punya belek...terjumpa gambar ni kat album masa weols gi batam...
Tu yg cuba2 submitted gambar ni...
Alhamdulillah...Rezeki Aleesya menang first winner

Tahniah juga utk pemenang lain..terutamanya Iqy yg hensemm itu..

p/s: Esok nak bawak aleesya + ayyunie gi Library lagi...Jom lah sapa2 yg duduk area JB ni join sekali..

14 comments:

MamaRifqy said...

Tahniah adik kecik molek!!yang mmg mengancam sokmo!ehheehe

Thanx kak ayu..rzki anak2 kan?

MamaRifqy said...

oopppsss..Iqy yang hensem??auwwwww..malu naaaa!!

kakyong said...

tahniah aleesya, memang selalu bertuah Menang..

Mama Zharfan said...

congrats aleesya :) comel as usual :)

Atiqah said...

tahniah..hehe cutenye..

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

wah tahniah la, budak comey ni selalu menang kan, ape hadiah yang menanti ayu?

shera haifa said...

wahh,,syoknya ibu dan ank menang..thniah yaa sis

shahliza94 said...

hajat hati nak join skali.. tapi masih morning sickness... adeh.

Anonymous said...

klu dah rezeki tu, last minute pun blh dpt... tahniah

Nana said...

wah bez2 tahniah

h4ni3 said...

tak sia2 ibu dia rajin masuk contest!
tahniah dear!! :)

e.l.i.z.@ said...

wahhh omedeto aleesya!

puan nina said...

tahniah =) nk join g library Danial kecik lg la..

Ummi Eisya said...

tahniah...