Tuesday, December 28, 2010

Ermmm...wangiiiiiiii

Tahniah kepada penganjur contest ni, Gie..
Sebab memang seorang penganjur contest yg berwibawa betul..
Hari ahad umumkan pememang..
Hari rabu dah sampai hadiah from Penang to JB kan..
Tahniah2...inilah penganjur yang dicari...hehe



Tapi walaupun hadiah sampai hari rabu, ibu dapat hadiah ni hari jumaat tau..
Sebab masa hari rabu tu keje lah...
So hari khamis tu call City Link buat second delivery kat office..
Maka hari jumaat baru lah dapat pegang hadiah tu..



Sangat wangi hadiah ni..
Eh...dah nama pun perfumes kan...wajib ler wangi...ekekek
Cantik pulak tu..
Ibu memang pengguna setia body shop..
Tapi ader lah jugak2 gilir2 ngan perfumes lain..



Selain daipada tu, ader hadiah tambahan lagi..
Dapat FM dari Penang..
Bertambah lah koleksi FM kat fridge tu..

Apa2 pun tima kasih yer gie...
Sebab hadiah ko memang best..
Setiap kali aku pakai...aku mesti teringat ka ko...Opssss!!!

Hadiah ni adalah utk 






Post a Comment