Tuesday, December 28, 2010

Ermmm...wangiiiiiiii

Tahniah kepada penganjur contest ni, Gie..
Sebab memang seorang penganjur contest yg berwibawa betul..
Hari ahad umumkan pememang..
Hari rabu dah sampai hadiah from Penang to JB kan..
Tahniah2...inilah penganjur yang dicari...hehe



Tapi walaupun hadiah sampai hari rabu, ibu dapat hadiah ni hari jumaat tau..
Sebab masa hari rabu tu keje lah...
So hari khamis tu call City Link buat second delivery kat office..
Maka hari jumaat baru lah dapat pegang hadiah tu..



Sangat wangi hadiah ni..
Eh...dah nama pun perfumes kan...wajib ler wangi...ekekek
Cantik pulak tu..
Ibu memang pengguna setia body shop..
Tapi ader lah jugak2 gilir2 ngan perfumes lain..



Selain daipada tu, ader hadiah tambahan lagi..
Dapat FM dari Penang..
Bertambah lah koleksi FM kat fridge tu..

Apa2 pun tima kasih yer gie...
Sebab hadiah ko memang best..
Setiap kali aku pakai...aku mesti teringat ka ko...Opssss!!!

Hadiah ni adalah utk 






13 comments:

Nana said...

em..mmg wangi masuk sini heheh
kita pon dah dpt fm tu dok dlm draft lg blom publish

azura samsuddin said...

tahniah sis menang GA, pepun mmg syiok dpt hadiah perfume ;)

MrS. F!zA said...

leppas ni bertambah wangi bertambah sayang la.. ~ngeee

mama tisya said...

suka gk wangian dr bodyshop..nk2 time krismas ni byk promo dan yg penting byk MERAH time krismas tiba2 teringat lingerie merah ayu:-p

LyNn HaMzAh said...

memang best arr hadiah tu...

Zaidah said...

suka wangian tu...tahniah kerana menang...

[-suziey-] said...

weeee best best..bole la layan 23cm sambil berwangi2an:p

Mama Zharfan said...

memang beshhh! congrats yer ayu!

zura@iwan said...

syoknya dh dpt adiah ye..hehe

mama rifQy said...

wahhh..hadiah yang best nih kak ayuuu!Rzeeki betoi laaaaa

e.l.i.z.@ said...

wahhhhh bestnyo dpt perfumeeeee

kakyong said...

wahh.. best tu dpt perfume bodyshop...
mesti hati pun wangi2 berbunga2..

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

tahniah, sangat bertuah k sellau je ayu menang GA & contest, semoga makinmurah rezeki loagik after this