Thursday, April 29, 2010

untuk tontonan dan bacaan kaum-kaum ibu yg dah kawen sahaja....


Untuk tontonan mereka2 yang dah kahwin dan mempunyai nafsu sahaja...



Ada apa dgn lingerie merah ini....
Kepada mereka2 yg terlibat dan terjebak, terutama momguess...
Memang dah tahu apa fungsi lingerie merah ni...
Setiap komen mesti ader ajer disebutkan lingerie merah dan bathtub...ekekekek

PUNCANYA???



1. Sesi honeymoon ibu ngan ayah damia yg bawak lingerie merah masa gi KL ari tu....

2. Sesi honeymoon mama tisya yg berendam dalam bathtub siap ader bunga-bungaan kat langkawi..

3. Sesi honeymoon suziey kat Pulau Perhentian...apa trade mark awak erkkk??? bawak tak lingerie merah yg dipesan momguess tu??

4. Akan datang...sesi nana pi honeymoon (honeymoon ker) ke Kuching....dah prepare lingeri merah lum...

5. Dan yg terakhir...sesi momguess yg TERINGIN benorrrr nak pakai lingerie merah tu...


ADER SAPA2 YG NAK PI HONEYMOON LAGI PAS NI???
JANGAN LUPA BAWAK LINGERIE MERAH...
YER...MERAH TAU...SEBAB MERAH BOLEH MEMBUATKAN ADRENALINE PASANGAN ANDA CAPAI KE TAHAP MAX....
(pandai2 jer buat statement sendiri ni)..


p/s: Pesanan utk hari khamis malam jumaat....
(Tiba2 lak masa tgh taip n3 ni hujan amat lebat....ermmmm)

p/s: Ina, gurau jer yeh....kalau awak marah kita bagi free jer lingerie merah ni kat awak...







Post a Comment