Wednesday, April 14, 2010

Sekali lagi....hotel dah booked.....

Keputusan yg dibuat tanpa diduga langsung ni...
Betul lah org kata...kadang2 benda yg kita tak rancang tu lebih menjadi kan...
Kami mati2 ingatkan tak nak pergi...
Then ayahdamia pun dah banyak kali tanya ibu nak pergi ke tak ni...
Ibu dgn confidentnya cakap tak nak...huhuhu..


Tahu tak kemana???
Alaaaa...GATSBY EVENTS yg NUFFNANG invited tu...
Serius cakap memang pada mulanya kitaorg dah putus angin nak pergi...


Alih-alih...petang semalam...
Ayah damia panggil ibu tgk laptop...katanya "terbooked"..ekekekke...ader juga "ter" yer..
Rupa2nya ayah damia dah booked hotel utk kami ke KL 17hb ni...
Bukan 2D1N yer.....tapi 3D2N.....
Yahooo.....3 hari di KL....cakap jer tak nak pergi kan...tapi kalau org dah beria2 booked...mestilah suka kan..
"WINK WINK"
Tapi ayah damia dah ckp yg program GATSBY tu no 3..
Tapi apa yg No 1 dan 2 yer...
No 1 nak holiday dan spent time ngan family...lagipun ayah damia nak release tension pasal LHDN ari tu...dah habis satu babak pergi submit segala kunci kira2 dan audit..tunggu babak seterusnya yg tak habis lagi ni ler..

No 2 nak pi jalan2 cari makan...

No 3 baru pasal events tu....coz confirm kitaorg bertolak sabtu pagi kan..
Nak sampai kat Berjaya Times Square tu lak dalam kul 10 pagi..
Ntah sempat ke tak....kalau tak sempat terus check in jer lah jawapannya...

Kami stay kat MELIA HOTEL ni yer..
(clik for info)


 Woww wee..cam best jer hotel ni...tak pernah stay lagi kat sini...


Ni bilik yg kami booked.....memang amat selesa lah utk family kecik kami...
Yang bestnya hotel ni bertentangan ngan 
BERJAYA TIMES SQUARE tu...
Boleh ler jalan kaki jer ke situ...
 

Dan yg pasti hotel yg kami stay mesti lah ader swimming pool...
Ni benda wajib ader ni...utk kepentingan aleesya + ayyunie..



p/s: Ader sapa2 pernah stay kat MELIA HOTEL ni tak?? Ok ke tak erkkk hotel ni...

p/s: Ummie eisya aka farah...ko tgklah ler ni......baru hari ahad ari tu aku beriya-iya cakap kat ko tak nak gi...sekali tgk...gi jugak....tak tahan weiii nafsu gi holiday ni...

p/s: Owhhh kali ni ayah damia cakap holiday kali ni NO BIBIK....coz Ayyunie dah besar kan...dah setahun...wahhhhh...agak2nya leh jaga tak 2 org budak kecik tu...jaga sebenarnya boleh..sah sah dah anak sendiri kan...tapi dah terbiasa senang...so semua pun nak suruh bibik.....org lain anak 5 steady jer kan...

p/s: Jangan ingat hari isnin yg kami check out tu tak keje yer...keje jugak...cuma masuk ptg jer lah...

p/s: Ader sapa2 yg sudi jemput ibu damia and family datang ke rumahnya tak...maksudnya jumpa selain kat GATSBY EVENTS tu ke.....ekekekek...perasan tul...macam ler ader org nak jumpa kan....tapi best gak kan hang out sama2 kat KL...

p/s: nak minta pendapat makan lunch ngan dinner kat mana sedap kat KL ni....sila jangan segan2 leave your comment yer..




Post a Comment