Tuesday, April 6, 2010

::The menu for the party::

Jom kita tgk apa menu birthday party semalam....

(Tiap2 tahun pun kalau buat birthday party utk alesya mesti menu BBQ...ingatkan kalau dah buat kat restoran ni nak buat menu lain...tapi memang tak leh ah...BBQ dan kami memang serasi....BBQ...saya mesti pilih)


Sos marinates BBQ yg lain drp yang lain....citarasa asli gitu..


Kalau dah bakar lagi mengiurkan..
Sampaikan ibu + ayah damia pun sempat makan saat2 akhir jer..
Ye lah..asalkan gi nak amik jer..mesti habis..
Asalkan gi nak amik jer...mesti habis..

 

Owhhh..jagung segar dari ladang...
Sweet corn

 

Kalau disapu honey dan margarine...lagi terangkat..
Favourite Ayyunie ni...
3 ketul habis dimakan...

 

Haruslah sosej ini menjadi kegilaan kanak2 yang datang..

 

Udang segar dari laut...
Manis sungguh isi udang ni..
Fuhh..heaven..heaven..

 

The BBQ

 

Meleleh tak air liur korang????

 

Meehun goreng cina
Sesuai dimakan oleh semua golongan

 

Potato salad

 

Coleslow



Cream puff

 

Strawberry and blueberry cheese tart
(Feveret Aleesya ni)

 

Of course lah the cake kan...


And lolipop 
(Sekelip mata jer yg ni habis.....zsss tgk2 dah licin)


Last but not least...
Thanks to staff Restoran ubi kayu yg bertungkus lumus menjayakan majlis ini..
Semua staff turun padang tu....

 

Yang baju merah tu le tokeyy kedai....
Single and available lagi tu...

p/s:

Rakan Blogger yg kami jumpa tu dah buat N3 kat blog dia...
Kalau nak tahu sapa dan nak berkenalan ngannya...
Leh lah klik sini yer..
Post a Comment