Tuesday, April 20, 2010

Owwwhhhh.....banyaknya citer nak diceritakan...

Home sweet home....
Alhamdulillah...semalam selamat sampai JB kul 1.30pm...
Bertolak dari KL kul 10.30 am...
Vacation kali ni memang best karana kami bebas dari segala2nya...
Bebas dari BLOG, FB, MAID, TENSION, LAPPY...

Tapi........yang tak bestnya....
Aduhhhh...3 hari tak berupdate blog ni...
Sedangkan banyak citer g nak diceritakan ni...
Bermula dgn episod jumpa rakan2 blogger samada baru atau lama kat GATSBY STREET FAIR tu, kemudian citer kami stay kat MELIA KUALA LUMPUR yang bestttt gilerrrr, citer kami gi rumah blogger yg hanya kami kenal dalam blog sajer (tapi sebenarnya macam dah kenal lama), citer kami gi naik CRUISE dan tgk LASER SHOW kat THE MINES , citer terjumpa KAWAN LAMA yg sama fakulti tapi jumpa balik dalam FB, dan macam2 citer lagi....cuma kali ni kami banyak makan kat hotel kerana banyak nak spend masa dalam bilik ngan family terchenta.....
(kata honeymoon kan....dah tu siap pakai lingerie sexy....memang tak sanggup ler nak keluar2 lagi...better duduk dalam bilik jer lah....muaahahahha)
Lagipun sealalunya tinggalkan budak2 tu ngan bibik dalam bilik...lepas tu kami keluar dating berdua...
Tapi kali ni tidakkkkkk....

Walau apa pun...masa amat terhad sikit ni..
semalam sampai JB rehat2 jap, makan2 then terus masuk keje kul 4pm...
Balik keje lak kul 11 malam....
Lepas dah mandi2 blogwalking lak....sampai kul 2 pagi lebih...
Sampaikan entry sendiri pun tak terbuat lagi ni haah...
Baru dok edit gambar jer malam tadi...

Ni kiranya N3 intro la yer...
Tak leh bebel panjang2 lagi...
Tgh siap2 nak masuk keje kul 8 pagi ni..
Nanti tghari sambung citer pasal Gatsby lah yer...
Chow Chin Chow....
  
 
 Gambar penceria utk hari ni....
Apabila geng2 blogger tegar berjumpa...
Maka haruslah posing gedix kan...
More pics in next entry...






Post a Comment