Tuesday, April 6, 2010

::Alhamdulillah...selesai sudah majlis itu...::


Alhamdulillah...
Tepat jan 10.30 malam tadi..
Berakhir sudah Birthday Party yg pertama untuk Damia Ayyunie...

Seramai lebih kurang 80 tetamu yang datang sama2 memeriahkan majlis ini...
Yang pasti semestinya tetamu cilik yang paling ramai....
Walaupun sederhana, tetapi suasana tetap meriah dengan keriuhan dan kebisingan kanak2 yg hadir..
Yang bestnya dapat juga jumpa dengan rakan blogger yg selama ni hanya tinggal kan komen jer dalam blog..

Ayyunie pun sgt2 behave...
Seperti tahu2 yg majlis ni utknya...
Selalunya agak takut ngan org..
Tapi malam tadi memang beralih dari satu tangan ke tangan yang lain...
Mungkin Ayyunie tahu kot yg ibu + ayahnya amat sibuk malam tadi...
Aleesya??? Macam biasalah, takuttt org...so bibik jer lah yg kena layan aleesya..

Malas nak cakap banyak...
Mata pun ngantuk...
Esok pagi2 lagi dah kena masuk keje
So, kita sambung next entry yer..



Really have fun 
(hahaha...lawak tul ayah damia buat cam tu kat aleesya...
Habis tu...control cun jer kejenya.....mahu tapi malu sebenanrya tu)


p/s: Disaat-saat kami bergembira..sebenarnya masa kami amatlah terhad dan sibuk..
Sepanjang minggu ni kami ayah damia sangat bz ngan audit akaun company...
Coz LHDN dtg nak buat audit lerr...
Huhuhu...mana sempat bagi masa seminggu nak audit akaun dari tahun 2006 - 2008...
Harap2 semuanya berjalan lancar...
Lepas ni leh gi holiday release tension yer ayah damia..


Post a Comment