Sunday, April 11, 2010

Ketemu rakan blogger lagi


Alahai...terperam pulak citer ni...
Padahal tuan punya badan yg ibu jumpa ni awal2 lagi dah buat citer ni..
Ni kisah jumpa rakan blogger baru kat Birthday Party Ayyunie tu...
Haahahah...dah hampir seminggu peram yer...
Tak pe lah at least update jugak yer...
Actually dah lama dalam draft ni....ni baru nak post..

Terima kasih kepada qistina's mama dan abah a.k.a sha yg sudi sama 2 memeriahkan birthday party ayyunie tu...
actually serius ler cakap bukan jauh mana pun sha ni duduk...
Tapi kalau tak kerana party ni mesti tak jumpa kan...
Nice to meet you sha...your husband and your little princes too..


Kita posing dulu... 


Aleesya and Qistina ni sama umur...beza 5 hari jer 
Aleesya lahir 17/10.....Qistina 22/10..
Wah nanti leh jadi geng bas sekolah lah ni...


Peace from us..

Posing lagi...ekekekkek..

Last but not least...gambar tgh makan2 ler...
Sha, pic ni bukan ayu yg snap...staff ayu yg snap....


p/s: Petang tadi ada kawan blogger dtg rumah sembang2, makan2, gossip2...best oooo...

Post a Comment