Sunday, April 11, 2010

Presents.....presents...presents...


Alhamdulillah..rezeki ayyunie masa birthday party ari tu...
Banyak lah jugak hadiah yg ayyunie dapat...
Balik party around kul 11 malam tu...aleesya dah selamat zzzzzz....
Tapi ayyunie memang ligat lagi...walhal selalunya budak2 ni memang tido awal....
May be ayyunie tahu yg hari tu adalah hari special dia...
Tu yg sangat2 behave dan tido lambat tu...


Tgh ibu sibuk2 susun presents ni utk snaps...
Ayyunie bukan main lagi yer...
Cepat2 jer dtg sambar presents tu..


Tgk lah muka ayyunie tu...berat sgt bawak hadiah tu, sampaikan ekspresi muka cam tu...
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Keesokkan harinya...
Bukan ayyunie sorang jer yg buka hadiah tu...
Ader peneman yg tidak diundang turut serta buka hadiah2 tu...
Ecehhh...siap cakap..
"Yang ni kakak punya yer..."
Yo yo or jer lah....mana yg dia berkenan semua cakap "kakak punya"
Nasib baik lah ayyunie tu baik hati kan...
(kecikkk lagi weiii...memang baik hati lagi....tapi minta2 biarlah adik beradik ni selalu bertolak ansur dan saling kalah-mengalahi (ada ke perkataan ni??) antara satu sama lian sampai besar)...


Tgk lah tu....khusyukk betul aleesya + ayyunie ni buka hadiah...

Bertambah lah lagi koleksi bear-bear kat rumah ni...hikss..
Btw thanks to all yg sudi bagi presents ni semua...
Dan juga yg sudi wish " happy birthday" to her...
Semoga kalian semua dimurahkan rezeki olehNYA....
Aminnnn...


p/s: habis sudah entry birthday...
p/s: yeayyy...petang tadi ayyunie dapat hadiah lagi....aleesya pun dapat jugak...suka tul 2 beradik ni petang tadi....
Post a Comment