Wednesday, April 28, 2010

Ni apahal pulak keluar yg bukan2 ni...

 
Selalu kalau nak upload image dalam blog...senang jer..klik browse...then pilih pics dalam pc seberapa banyak yg nak....ibu guna yg latest features punya....memang dah lama guna latest punya style ni..tak suka guna old features tu coz sekali upload pics 5 keping jer...pas tu kena drag2 ke tempat yg kita nak..kalau terdelete terus tak leh nak undo cam latest features punya..

Alih2 ari ni nak upload gambar dia keluar
@ From this blog
@ From Picasa Web Album
@ From a URL...

lagi satu b4 ni tak de pun widget video tu...alih2 ader lak...
Cam mana nak upload pics guna yg latest features tu.....tolong lah....banyak pics nak di upload ni...pleaseeeeeeee....tolong ajar cam mana yer...

Huhuhu...takkan nak guna yg old style punya kot...berkurun ler nak upload pics ni...


14 comments:

[-suziey-] said...

lor nape camtu..cuba tukar old style save n tukar balik update...refresh byk kali ke..

zue @ annaleeya said...

samela tadik.... saya pon takleh nak upload pic... ingat saya sorg jerk ade problem gini...

pastu try tukar old style, tp trus jd mengong... smp skang xleh nak upload pic... mencik betul la...

MrS. F!zA@Mama Darwisy said...

from dis blog tu.. klik upload pastu byk mana yg akak nak dan byk kali pon tak pe tak pon 1,1 pon blh..pas tu klik kt gmbr, then add selected.. simple dan sng je..hehe

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

KAT BLOG KITER ADA TUTORIALNYER....

nurulazham said...

blog nurul pon sama..pastu nak upload, punye lamer gilerrrr....

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

hu hu hu
samalah ayu
zana pun jadi camtu....baik2 ada mood nak update terus hilang...hu hu hu
yelah, benda baru kan...so, tak berapa nak faham lagi

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

suziey - dah buat gak cam tu, tapi still tak menjadi...

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

fiza - ic...thanks yer...kalau tak memang tak tahu ni...

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

zue - tu lah pasal...syok2 nak update blog jadi cam ni pulak kan...

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

anje - ok nanti kita pi terjah sana...

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

nurulazham - tu lah pasal...lama giler nak upload kan...

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

zanna - ah ah lah...benda baru kan..kena banyak study lagi ni...hilang mood nak update...

Nana said...

kita lak upload ok je tp bila msk je blog kwn2 xleh view gambo pesal ntah

maya amir said...

adoii yai..tak pndai sungguh menatang IT nih..kekek