Wednesday, April 28, 2010

Ni apahal pulak keluar yg bukan2 ni...

 
Selalu kalau nak upload image dalam blog...senang jer..klik browse...then pilih pics dalam pc seberapa banyak yg nak....ibu guna yg latest features punya....memang dah lama guna latest punya style ni..tak suka guna old features tu coz sekali upload pics 5 keping jer...pas tu kena drag2 ke tempat yg kita nak..kalau terdelete terus tak leh nak undo cam latest features punya..

Alih2 ari ni nak upload gambar dia keluar
@ From this blog
@ From Picasa Web Album
@ From a URL...

lagi satu b4 ni tak de pun widget video tu...alih2 ader lak...
Cam mana nak upload pics guna yg latest features tu.....tolong lah....banyak pics nak di upload ni...pleaseeeeeeee....tolong ajar cam mana yer...

Huhuhu...takkan nak guna yg old style punya kot...berkurun ler nak upload pics ni...


Post a Comment