Wednesday, April 14, 2010

Jelajah Blog Ibu



Serius cakap...mula2 ibu tgk header kat atas ni..terdetik dalam sanubari ibu ckp
"Eh eh jimmy shanley buat apa benda ni?? buat contest ke?"
 
Dan lagi satu tak terpk pun BEN ASHAARI tu nama tuan punya blog...ingat ke ia sejenis jenama ataupun sekadar brand utk blog dia...almaklum ler...jarang dgr nama BEN ni kecuali BEN 1O...

 “Jelajah Blog Ibu” yg sedang hangat berjalan ni ibu dapat tahu drp blog INTAN aka IBU ARISSA..…Setakat pembacaan ibu dalam blog2 lain serta "penjelajahan" ibu sendiri ke blog Ben Ashaari ni nampaknya Ben adalah seorang blogger yang cuba menolong blogger-blogger baru yg ingin “berjinak” dalam dunia blog....Yang kagumnya satu hari tu sampai berbelas2 entry dia buat....memang pandai bahagikan masa lah BEN ASHAARI ni..


Disebabkan ibu pun baru berjinak2 merpati dengan blog ini, maka ibu pun akan join juga lah segmen  “Jelajah Blog Ibu”

Syarat2 pun senang jer....

1) Copy Paste Header blog Ben Ashaari

2) Link kan ke entri ini-
 


3) Cerita kan serba sedikit mengenai blog anda…

Blog Damia Aleesya & Damia Ayyunie dilahirkan pada June 2009....macam mana boleh dtgnya idea nak buat blog ni yer....semua ni adalah hasil usaha my hubby yg bersungguh2 ciptakan blog ini utk ibu dan anak2.....owhhh tidak lupa juga utk dirinya...
(moderator pun nak enterframe jugak ler)....
 
Kisah2 dalam blog ni sebenarnya lebih menjurus kapada kisah2 kedua-dua puteri kami....seperti nama blog yg diberi.....kalau boleh setiap kenangan manis , pendidikan, kesihatan , birthday, contest dan tumbesaran anak2 nak diabadikan dalam blog ini....biar apabila mereka besar nanti segala corat coret disini menjadi kenangan terindah buat mereka berdua....
 
 Owhhh disamping itu juga, kami sekeluarga memang suka bergambar dan holiday....maka haruslah pengalaman2 itu dapat dikongsi dengan peminat diluar sana 
(kalau tak der peminat, tak der reader, so mereka takkan singgah ke blog kita kan....)
 
Tapi kadang2 tu adalah jugak  tersalah guna sikit blog anak2 ni utk kegunaan diri sendiri ...hikss...ibu pun nak ler glamer jugak kan...


Diharap pembaca lain juga meminati blog yang tak sampai setahun jagung ini....aminnn

4) Dari mana anda tahu mengenai segmen “Jelajah Blog Ibu” ini…

Tahu drp INTAN aka IBU ARISSA
So kalau anda semua rasa ingin maju bertapak - tapak dalam dunia blog ni, maka rasanya tak salah kalau cuba join segmen “Jelajah Blog Ibu”
ikhlas daripada:
Damia Aleesya
Damia Ayyunie

Whoopss..whoops...ibu pun nak enterframe jugak lah...
Post a Comment