Friday, April 16, 2010

Kalau tak nak komen2 lama berulang, tegur2 dan senyum2 lah...


Wahhhh...mesti ramai yg tak sabar tunggu esok kan..
Tapi kenapa???
Alaaa...yg Gatsby Street Fair Events kat Berjaya Times Square tu lah...
Esok katanya perjumpaan Bloggers yg terbesar diadakan...
Ermmm...kiranya ramai lah bloggers antara bloggers akan bertemu nanti...

Masih kah anda ingat dengan Gathering "Gelombang Biru" tu??? 
Kat situ lah ramai antara kita dapat menambah kenalan antara satu sama lain kan..
Jadi diharapnya esok sesama kita juga dapat bertegur sapa antara satu sama lain..
Tak nak komen2 dalam N3 Gelombang Biru yg you all buat tu berulang semula..

Antara komen2nya macam (Sekadar menyebut beberapa komen dan diolah dalam bahasa ibu sendiri):
1. Alaaa..first time jumpa...shy shy cat lah..
2. Ruginya tak snaps pics ngan awak..
3. Tu lah kan...kita nampak awak tapi segan ah nak tegur..
4. Sapa lah kita ni nak tegur...kita baru jer jinak2 ngan blog ni..
5. ......................................................................
(sila isi tempat kosong sendiri...ekekekek, nak tambah kan pun boleh jugak)

So kalau boleh lepas events esok, dah tak nak komen2 cam tu lagi...nak komen yg positif dan membina lak...
Harap2 antara kita saling tegur menegur dan senyum2 yer...
Dan jgn lupa bawak kamera...


p/s: Ibu ni pemalu sikit, jadi korang jangan segan lah nak tegur2 dulu yer...

p/s: Ayah damia kata pagi esok nak bertolak b4 subuh dari JB.....fuhhh..minta2 lah sempat sampai...

p/s: Ada satu tabiat ibu yg nak kongsi bersama uols...ibu ni 1 day b4 gi vacation atau jalan2 jauh sikit...mesti sibuk nak shopping bagai...beli barang2 mana yg patut cam baju, makanan, pampers, susu.....padahal kat rumah tu macam ler tak der....tapi seriuos ckp...tak tahu kenapa...mesti shopping punyalah....uols ader tak tabiat cam ni???? Rasa cam tak lengkap kalau 1 day b4 gi vacation tak gi shopping..

p/s: Ayah damia cakap cuti2 kali ni pun macam honeymoon....siap suruh beli lingeries sexy lagi tau...oppsss..
Al maklum ler...dah lama gi vacation tak bawak bibik...selama ni bibik jadi kacau daun...muahahaha..







Post a Comment