Saturday, April 10, 2010

::Pabila dia pun dah pandai minta nak main::


Ni citer masa last wednesday...
Hari yg blog ibu sepi dari sebarang update...
Disebabkan bizi aritu....so decided jugak nak bawak aleesya + ayyunie lunch kat M'd..
Bukan apa...kesian kat budak2...keje dari pagi sampai malam...
So bergegas lah balik amik budak2 gi M'd..
Sekurang2nya tak lah aleesya + ayyunie rasa sunyi drp ibu + ayah aritu...

Nak dijadikan citer...Ayyunie sekarang dah makin demand....
Dulu2 rasanya tak lah dia pandai minta nak main playground ni...
Sekarang, bukan main lagi siap tunjuk2 tangan kat sini nak main...
Makan pun dah tak nak...nak main dulu...
Aleesya ajak makan dulu pun, dia buat tak tahu jer..
Mmmmm..perkembangan anak2 kan...
Haruslah biarkan diri mereka explore dgn benda baru dan surrounding...

Dah puas main...barulah sibuk minta french fries sambil cakap "nak....nak.."
Ni ler rupa budak yg dah pandai demand nak main...

Post a Comment