Tuesday, April 27, 2010

Rezeki datang tiba-tiba.....


Tghari semalam ader kejutan...
Ayahdamia balik dari office utk lunch..
Pas tu bagi bungkusan macam kat bawah ni kepada Aleesya..


Ibu dah blur2 pk sapa yg bagi bungkusan ni...
Dah lah alamat office lak tu..

 

Tgk nama pengirim...huhuhuhu...langsung tak kenal sapa ni..
Jenuh pk sapalah yg dari KL ni bagi bungkusan ni kat Aleesya..
Ayah damia siap tanya..
"ni menang contest mana lak"..ekekekekeke..
Tapi seriuous cakap yg memang tak terlintas pun ni hadiah contest

 

Buka bungkusan tgk ader sekeping nota...
Maaf nama dan blog URL rasanya better dirahsiakan...
Untuk jaga hati semua pihak...
Barulah tahu bungkusan ni utk hadiah apa...
Rupa2nya utk contest yg Aleesya pernah menang 1st Winner tu...
Punyalah lama contest ni dah umumkan pemenang...
Ni baru sampai hadiah tu...
Tak pe lah walaupun lambat....rezeki utk Aleesya tetap ader kan..
Ibu memang budget yg Penganjur contest tu dah tak nak bagi hadiah ni dah....hahahaha
Tapi rezeki tetap rezeki..

 

Ni ler hadiah yg Aleesya dapat tu....chomeyy kan..
Bertambah lagi lah bear2 Aleesya kat rumah ni...
Tapi ader tu memang tak buka pun wrapper dia..still dalam kotak lagi...
Senang buat stok kalau nak attend birthday party..
Hahaahhahaha...save budget...




Sekadar gambar hiasan..
Aleesya ngan bear2nya...
Tapi 2 jer yg dia paling suka..
Bear putih yg paling besar hadiah first birthday from ayah damia..
Dan bear coklat yg dia tgh peluk tu...
Yg lain2 buat hiasan dalam kotak jer lah..

Post a Comment