Wednesday, April 14, 2010

Baby with bear/ ball giveaway

Cam dah lama jer tak join contest atau giveaway

Kali ni nak join contest mummy ayu dan notti netti

nak join klik sini




 Disebabkan ibu ader 2 anak dara yg memang cukup syaratnya..
Maka ibu submit ler 2 pics sekaligus..
Harap tak disqualified yer mummy ayu dan notti netti...
So ni ler gambarnya...



 Nama: Damia Aleesya bt Khairuddin
Umur: 2 tahun 6 bulan
 

Nama: Damia ayyunnie bt Khairuddin
Umur: 1 Tahun 2 minggu


Puan-puan penganjur...kalau ader salah silap sila inform yer..
***********************************************************************************
Selingan....
Bear2 ni semua adalah hasil terkumpul pemberian orang masa birthday aleesya + ayyunie
Tu pun ader lagi kat guest room kat bawah tu....
Ibu + ayah cuma beli yg bear warna putih yg paling besar tu jer...
Then beli bear barney yg boleh keluarkan music dan nyanyi lagu "happy birthday" tu...
Aleesya nak tido dia memang suka peluk bear2...
Sambil tangan tu dok gentel2 "tag" bear2 tu...
Bukan gentel bulu2 dia tau...
Layan jer lah gambar-gambar selingan kat bawah ni..





 
Post a Comment