Wednesday, April 14, 2010

Baby with bear/ ball giveaway

Cam dah lama jer tak join contest atau giveaway

Kali ni nak join contest mummy ayu dan notti netti

nak join klik sini




 Disebabkan ibu ader 2 anak dara yg memang cukup syaratnya..
Maka ibu submit ler 2 pics sekaligus..
Harap tak disqualified yer mummy ayu dan notti netti...
So ni ler gambarnya...



 Nama: Damia Aleesya bt Khairuddin
Umur: 2 tahun 6 bulan
 

Nama: Damia ayyunnie bt Khairuddin
Umur: 1 Tahun 2 minggu


Puan-puan penganjur...kalau ader salah silap sila inform yer..
***********************************************************************************
Selingan....
Bear2 ni semua adalah hasil terkumpul pemberian orang masa birthday aleesya + ayyunie
Tu pun ader lagi kat guest room kat bawah tu....
Ibu + ayah cuma beli yg bear warna putih yg paling besar tu jer...
Then beli bear barney yg boleh keluarkan music dan nyanyi lagu "happy birthday" tu...
Aleesya nak tido dia memang suka peluk bear2...
Sambil tangan tu dok gentel2 "tag" bear2 tu...
Bukan gentel bulu2 dia tau...
Layan jer lah gambar-gambar selingan kat bawah ni..





 

9 comments:

kakyong said...

amboi banyak nya bear-bear.. memang sedap le baring2 sambil gentel2 gompl2 bear-bear..

mama tisya said...

byknye bear2 aleesya & ayyunie...kita pn lama tk join contest...good luck

[-suziey-] said...

aQeel pn dh laam xmasuk contest..hehe

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

kak yong - memang sedap pun tu haah...kadang2 ibu dia ni pun tumpang gentel2 jugak...ekekekek

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

mama tisya - thanks....pemberian org jer tu banyak...

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

suziey - apa lagi...jom lah join..

Ummi Eisya said...

good luck..

aku dah semakin sepi dari contest ni semua..

MamaDamia a.k.a Haiza said...

wah wah meriahnya la Damia berdua tu ngan bear2 tu semua ye....ekekeke gud luck dear

mummy_ayu said...

so chumels dua dua princess you..semua ok..tq coz join & good luck dear!!