Friday, April 9, 2010

owhhh cam ni rupanya guna Detox Foot Patch...


Ingat tak semalam ibu confius cam mana nak guna benda alah ni....
Lepas googled dan tanya kawan2 kat FB serta baca komen2 kat N3 ni...
Maka bolehlah guna benda ni...

So semalam b4 sleep, try lah guna benda ni...
Mula2 buka pelekat sticker tu, pas tu tempekkan yg dalam bungkusan kecik tu kat pelekat tu..
Yang ader tulisan mengadap pelekat, yang kosong mengadap kaki...
So dengan harapan nak tgk banyak ke toksin badan ibu ni....


Bangun pagi tadi, tak sabar2 nak tgk hasil toksin ibu...
Dan hasilnya...

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Jeng...jeng....jeng....
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

Banyak ke toksin badan ibu...
Tgk kat dalam googled lagi hitam legam drp yg ibu punya...

Komen lepas guna:
1. Dahaga air giler bangun pagi tadi...
2. Kenapa lak tiba2 sakit belakang...
3. Bangun Pagi tadi, tiba2 ayah damia kata muka ibu berminyak....dah tak cun dah....tak macam biasa....huhuhu


So nak tanya sapa2 yang pernah guna benda ni....memang cam ni ke kesan dia..


p/s: Malam tadi ader buat entry sleeping cutie contest...sekali nak submit link kat penganjur, tgk2 dah tutup lah...terus delete entry tu... 
p/s: Tunjuk kat aleesya kesan detox tadi, pas tu aleesya cakap
"uekkkkk...tahi...bucuknya"
p/s: N3 Birthday tak habis lagi....citer pasal jumpa rakan blogger baru belum lagi...

Post a Comment