Monday, April 26, 2010

Mawi vs Siti nurhaliza - Who is the LOSERS?


Malam tadi serious happy giler...
Coz dapt jumpa Mawi dan Siti Nurhaliza..
Buat pertama kalinya jumpa secara live...hehehe
Mestilah syok kan...

Tapi bukan mawi dan siti yg original tau...
Mawi dan siti yg tipu2 jer....ekekekek.

Tak lah sebenarnya malam tadi buat pertama kalinya dalam hidup kami berkaraoke..
Ni gara2 tunggu masa yang ader lagi setengah jam b4 weols nak tgk movie...
So, layan karaoke lah dulu...




 Kami pilih bilik karaoke yg cube2 tu...bukan yang satu bilik besar tu..
Boleh ler setakat nak test power suara tu...


First Experienced ni...
Ayah damia tgh select lagu...
Mula2 nak lagu ukays...tapi lagu2 tak best...
So amik lagu mawi jer lah..

 

Agak2 lagu apa yg ayah damia pilih based pada video klip ni??


 

Pergghhhh...macho giler suara ayah damia...suara jantan gitu..


 

Nak tahu ayah damia nyanyi lagu apa??? 
Klik ler you tube tu..



Ni lak time ibu damia punya turn...
Agak2 lagu apa yer ibu nyanyi???


Hahahaha....ok tak suara ibu...
Tapi serious ler cakap....lepas kami karaoke...masing2 nak gelak sampai pecah perut...
Tapi percaya tak langsung tak der sesi kutuk mengutuk antara suami isteri ni..
Masing2 bagi motivated yg suara masing2 ader classsss...
(sila jgn muntah lah yer)
-
-
-
-

-
-
-
-
-
Balik Karaoke....
Terus gi layan movie lak..
Weols dah beli tiket siap2 b4 weols gi  shopping dan makan kat Johny di Jusco...
Then baru pi Karaoke dan tgk movie...

Ni pun first experienced gak...
Disebabkan masa weols nak beli tiket movie tu utk tayangan 10.30 malam...
So memang tak der org lagi yg beli tiket waktu tu...
Kiranya weols ader lah first customer...
Ni lah first time dapat duduk VVIP seat...
Perghh luas giler kerusi dia..
Dah lah depan seat weols tu luas giler...lebih kurang 2 lines seat tak der..
Memang leh belunjur kaki dan siap nak baring2 pun boleh..



Fist time ni amik gambar dalam cinema..
Coz org2 depan weols jauh selang 2 kerusi ngan weols...
So memang leh jalan2 dan posing2 ler..
Tapi huhuhu..quality pic tak best lah pulak...

Owhhh yer...kami tgk citer LOSERS...
Citer aksi yg ala2 filem James Bond dan Mission Imposible..
Ibu admires betul kat hero yg sharp shooter pakai topi koboi tu..
Dan kolonel yg maintai macho tu...
Fuhhh..memang puas hati ah tgk citer tu...
Setiap scene membuatkan kita tertanya2...
Dan juga suspens....
Satu perkataan jer yg boleh ibu cakap pasal filem LOSERS ni..
iaitu
-
-
-
-


BEST






 Highly recommended bagi mereka yg suka filem aksi...tapi tak ganas..


p/s: Pagi semalam dah bawa aleesya + ayyunie pi JOM HEBOH kat Danga Bay...
So malam time utk ibu + ayah dating2 ler..

p/s: First time dalam blog ini ader upload video..guna you tube lagi...buat kenangan tu..

p/s: Komen2 sebelum ni tak sempat nak balas...insyaallah...ari ni akan cuba sedaya mungkin utk balas....nanti jgk2 lah yer bagi sapa2 yg ader tanya apa2 tu....appreciate for all comments..

























Post a Comment