Thursday, April 8, 2010

::Party..party..party::


Assalamualaikum....
Semalam blog ni sunyi sepi jer kan tanpa apa2 cerita..walhal banyak cerita nak dicerita..
Nak reply komen2 pun tak sempat...insyaallah...hari ni akan reply ...

Semalam busy like a bee...ke hulu...ke hilir...buat tu...buat ni...
Balik keje semalam around kul 10.30 malam terus gi makan dinner kul 11 malam....
Sampai2 rumah dah 12 pagi dah...
Fuhhhh cam ni lah keje...kadang2 sibuk kadang2 relax pulak...
Pagi ni pun nasib baik class foreigner students cancel....
Coz diaorg kena gi KL utk uruskan perkara kat Embassy diaorg....
Kalau tak tak berupdate lagi ler blog ni

Ok lah nak sambung N3 Birthday Party Ayyunie...
Layan yer..


The banner
(Banner ni sekarang ader dalam bilik aleesya + ayyune....buat backdrop)


The crowd..
(Dah rasa cam artis lak ni....flash bertalu2)
 

 Lagu "Happy Birthday" yang dinyanyikan menyebabkan beremang bulu roma...
Rasanya selang 10 buah kedai pun dengar lagi nyanyian tu...


Yeayyy...Ayyunie potong kek... 


Sweet tak saya dan ibu saya???
-
-
-
-
-
-
-
-
Ni pulak antara gambar2 suasana kemeriahan masa party ari tu...

-
-
-
-
-

Ayah damia yang sedang sibuk melayan tetamu


Walaupun buffet, tapi tetap kena ader yang entertaint kan 
-
-
-
-
-
-
Gambar kat bawah2 ni lak sesi makan-makan....


 Comeyynya ...anak sapa lah ni...


Banyak-banyak makanan yg disediakan...lolipop ni yg habis dulu yer....zasss sekelip mata dah habis..

 

Birthday Girl yg tgh makan beehoon ..pandainya....

 

To Suziey mama Aqeel, macam ni lah cara Ayyunie makan...
Habis 3 ketul tahu...cam rabbit tgk Ayyunie makan...
Alhamdulillah...tak lah lekat lak dia makan..
Tak macam Aleesya....Aleesya susah sikit bab2 makan ni...
Kalau makan benda yg pelik2 dah start nak muntah dah...


Eh eh....ni apahal lak....
Owhh..rupa2nya ader customer nak register kan anak dia lah pulak..
Ekekekek...rezeki..rezeki...
Entertain customer pun kat bawah jer...
Malas nak naik atas....


Pas tu ader lah games sikit utk budak2...

-
-
-
-
-
-
-
-
The view


Thanks to staff Restoran Ubi Kayu sekali lagi...
Kerana sanggup membakar diri BBQ utk kami semua...


Posing lagi from Birthday Girl....


Terima kasih diucapkan kepada semua yang hadir masa Birthday Ayyunie hari tu...
Dan juga berbanyak terima kasih kepada mereka2 yang sudi bagi pressie utk Ayyunie tu...
Kehadiran anda semua amat bermakna dan memang betul-betul memeriahkan majlis ini...
Tqvm from Ayyunie sekeluarga...
Post a Comment