Friday, April 23, 2010

::Curi Tulang::

bone - photo/picture definition - bone word and phrase image
Ni sapa pulak yg curi tulang ni??? 
Staff ibu atau ibu sendiri yg curi tulang???
Owhhh...rupa2nya budak kecik ni yg telah mencuri tulang2 ibu + ayah yer...
Tapi tulang apa lak kan???
Bukan main lagi yer Ayyunie...Suka benar ratah tulang yg ader isi ayam hidup segan mati tak mahu tu..


Alahai.....chomeyyy pulak nampak Ayyunie gigit2 tulang ni..
Rasa cam nak gigit Ayyunie jugak lah..
Yang tak tahan tu, siap lari bawak tulang ayam tu ke cerok meja tu hah...
Takut ibu + ayah amik tulang tu...


Agaknya memang sedap kot tulang ayam ni..
Sampai meleleh air liur hah..
Menikmati betul yer..

 
Ke hulu ke hilir lari ni hah...
Semata2 nak selamatkan tulang ayam tu...
Hehehehe...takut sgt org amik tulang ayam tu...


Tapi tulang tu datang drp mana erkk???
Ingat tak citer yg ibu naik Water Cruise ngan Tgk Laser Show kat The Mines tu...
Balik tu kami tapau Nandos...
Dah tak larat nak makan kat outlet dia...

 

Serius cakap...kalau tak kerana take away...memang tak tahu pun yg pacakging utk nandos ni macam ni..
Kami order quarter set yg ader 2 side dishes..

 

Big Apple ni lak sebagai dessert kengkonon..

 

Disebabkan dinner kami ader budak kecik yg memang liat nak tido ni..
Maka makan bersila kat bawah lah lagi senang..
Padahal ader jer coffee table ngan kerusi sofa tu hah...

 

Tulang ayam ini yg telah dicuri oleh ayyunie...

 

2 ekor alien yg tetap menjadi pujaan

 

Yg ni mesti ader lah yer..
Kot2 tak pedas ke..
Leh tambah Hot Peri2 ni...


Pengajarannya....best gak kan kalau gi vacation tak bawak bibik...
100% komitment diperlukan oleh ibu + ayah utk jaga aleesya + ayyunie..
Cuba kalau bawak bibik...confim lepas budak2 tido, mesti ibu + ayah damia pi beronggeng dan dating punyalah....macam tak biasa lak kan..

Post a Comment