Saturday, April 24, 2010

Love is you and me Contest



Tarikh tutup : 30 April 2010

Contest ni dianjurkan oleh Beba-Anas

Hadiah-hadiah contest pula ditaja oleh Sabah Accessories.
Siapa yang bertuah nanti akan dapat salah satu daripada koleksi-koleksi perhiasan yang diperbuat daripada mutiara dan kristal seperti rantai, gelang, cincin dan brooches.





So the pic is:


Gambar yang menunjukkan we’re a very loving couple 
Spending quality time with him really make me happy and always your...
Thank you for being my husband...




8 comments:

Nana said...

fuh..mmg kalah la kita heheheh
ada harapan menang ni tak caya tunggu result hehee
good luck

Qistina's Mama n Abah said...

Betul..betul.. nampak sangat loving..gambar pun cantik. Hehehe..jgn loving dlm gambar je tau..

ibu_Arifa said...

mmg suka pic ni..cantik betul.. ada can menang nih..good luck yer Ayu.

Adyshariz said...

dasyat picture romantic ni.. mmg bole menang la..

firahadifa said...

owhhh.. suweet!!

unlisted_one said...

Adoi,Ayu... Dah terasa nak nangis pulak dah kita nih, tersentuh betul tengok gambar nih, so full with love..sobs..sobs..Good luck dear!

beba said...

salam,

banyak komen kat atas ni.. :D

saya as penganjur takle cakap ape2 lagi..hehehehe..tungguuu..

confuse kejap..tengok kat FB badge nama awak zamzarina tp kat comments ni ayu plak..hehe..

owh..tp cam ada masalah sket ngan banner sabah accessories kat sidebar tu..tak di link kan..huu..kalau nak senang ayu boleh copy paste je code yang saya dah bg kat page contest saya.. :p

nanti bile dah ok bagitau sy balik kay.. :D

beba said...

salam..

saya dah mark your entry as complete.. :D

thanks for joining ye..
and good luck..