Thursday, April 15, 2010

Dimanakah anak-anakku sekarang??


Owhhhh dimanakah anak2 ibu sekarang???
Adakah ibu sedang meninggalkan mereka tatkala ibu sedang mengajar ni?
Tidakkkk.....masakan ibu nak tingalkan mereka...
Tak sayang anak ke apa??

So malam ni ibu angkut aleesya + ayyunie sekali ngan bibik gi centre ibu...
Tak harap lah ibu tinggalkan budak2 tu ngan bibik kat rumah...
Biarlah diaorg ikut sekali...
Actually Aleesya dah biasa ikut ibu dtg centre ni sambil2 dia pun leh belajar gak..
So tak hairan lah....dia pun lagi suka kalau ikut ibu...
Cuma Ayyunie ler tak pernah ikut..

Disaat ini Ayyunie dah zzzz....
Aleesya lak tgh sibuk main SHAHIBA....
Bibik???? Hahahaha...haruslah dera kemas2 office ibu kan..
Jom tgk Aleesya main shahiba..


Gaya cam confidents jer aleesya main shahiba ni kan..

 

Fuhhhh...jenuh pk nak bina perkataan apa ni..

 

Wowwww...she is so serious ok...

 

Hope she will be an inteligent girl and student

 

Percayakah anda yg perkataan ni dibina oleh Aleesya??? Muahahahahahahah...


p/s: Entry sambungan pasal kes alarm bunyi2 tu sambung esok lah.....hari ni bunyi lagi..kul 11.30 pagi ngan 3.45 ptg tadi...esok citer lebih detail apa yg berlaku yer...



Post a Comment