Tuesday, April 20, 2010

"Sayang..sayang...tadi kan ader org media amik gambar aleesya ngan ayyunie"


Muahahhaa....poyo jer kan ayat ayah damia kat atas..tapi serious ler ckp ayah damia ni kalau tak betul, memang dia takkan cakap punya...

Citernya begini..

Lepas ibu gigih mengumpul points kat games yg ader...
(tu pun sempat main 2-3 games jer...tak kosa tak main semua games...kami kan bawa kenderaan berat..bukan 1 tapi 2)
ibu pun cepat2 lah gi kat tmpt lepak ayah damia...kat depan org lawan2 cam gladiator tu...
Pas tu ikuti perbualan kami..


ayah: Tadi ader org media amik gambar aleesya + ayyunie

ibu: Yo yo or jer lah abang ni...

ayah: Betul...tak cayer...

ibu: Mana abang tahu dia tu org media...dia pakai baju merah GATSB jugak ke?

 ayah: Betul...dia pakai baju merah..pas tu dia suruh abang pegang sticker JOHO..

ibu: JOHO???? Majalah apa tu....tak pernah dgr pun...
(sambil otak pusing litar ligat memikirkan JOHO tu majalah apa)

ayah: ntah...

Ibu: Pas tu abang pegang tak sticker JOHO tu???

Ayah: Malulah abang nak pegang...pas tu suruh Aleesya pegang...tapi Aleesya ni control kalau org nak amik gambar dia....buat muka poyo jer...

Tiba2...

ayah: haah dia ni lah yg amik gambar budak2 ni tadi..
(masa tu si "dia" ni tgh shoot2 gambar model GATSBY yg cun lagi meletop tu)

ibu: owhhh...dia ni..tadi sayang dah perasan dah dia ni (coz bawak camera yg cukup aksesori...besar gedabak lak nampaknya)....muka dia macam nabil raja lawak kan??

Pastu ibu pun lupakan lah citer pasal "org media" tu..

Alih2 semalam buka blog nampak:


Cepat2 ibu gi terjah blog dia...
Jadi ni ler "dia" org media yg dimaksudkan oleh ayah damia tu...

So sapa2 nak tau lebih lanjut pasal carl dan nak tambah kenalan...
Boleh ler klik sini...


P/S: Carl..nanti terangkan kat akak JOHO tu pe bendanya...dah gi blog JOHO.....tapi still blur2 lagi...interested nak tahu ni..




Post a Comment