Monday, April 12, 2010

Stila + Leto = Dating yang best giler......


Apa2 pun sebelum tu nak bagi "two thumbs" kat movie ni...
Best sangatttttttttttttttttt...
I likeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee LISA SURIHANI

Sabtu malam mingu lepas, sempat lah ibu "usap-usap" ayah damia ajak gi dating tgk movie ni...
Walaupun ayah damia yang kepenatan coz baru balik keje...akhirnya tewas juga dengan belaian dan usapan ibu tu....
Memang tgk promo filem ni masa "the making" kat astro lagi ibu dah simpan niat nak tgk cite ni..
Coz ibu ni kan " ala2 jiwang" gitu...tambah2 lak filem romantik komedi...
Wajiblah Haruslah gi tgk kan...

Nasib baik ler beli online....coz dah agak kalau malam minggu confirm beratur panjang giler lah...
Bukan setakat 1 line tapi 3 line tau.....
Yang beli online haruslah bersenang lenang gi kat kaunter online kan...
Just tunjuk no ref jer...terus dapat tiket...

Tayangan kul 9:45 malam...sampai Jusco Tebrau kul 9 malam...
So haruslah gi dinner dulu kan....
kali ni kami pilih "LERK THAI RESTORAN"
(klik2 yer kalau nak tahu restoran tu ader menu apa)
Cam baru buka jer restoran ni....makanan biasalah nama pun thai kan..so kebanyakannya makanan thailand ler...
Makanan pun leh tahan mahal jugak lah...tak berbaloi rasanya ngan makanan yg simple maple tu.
Bayangkan kuih tako (tepung pelita tu), 6 ketul RM15 .....
Tapi sekali sekala boleh ler kan...
Yg tak tahan tu punya lah lambat makanan sampai...kul 9.30 baru makanan sampai...
Dah lah movie start kul 9.45 malam..so haruslah tergopoh gapah makan kan...



Owhhhh...sgt suka gandingan mantap 2 pelakon ni...
Nampak cam serasi sangat...
Dan nampak pun macam betul2 ader feeling jer..

 

Citer ni mengisahkan stila anak org berada....bercinta ngan letto, family yg duduk kat flat jer...
Kiranya cam cinta antara 2 darjat lah...
Stila sgt tension ngan familynya yg kaya raya tu.....tapi mummy and daddy yang ader skandal masing2...
So, cara nak release tension.....dia pun berkawan lah ngan letto ni...

Tapi serius cakap..tanpa Cat Farish citer ni pun tak lawak jugak...
Memang Cat Farish membuatkan kami satu panggung berkongsi emoasi gelak ketawa tu...
Tapi sebenarnya memang best layan movie kat pangung kan...
Coz kita sama2 leh kongsi emosi sedih, lawak, sentimental tu sama2 ngan pengunjung cinema....

Ermmmmm.....kalau nak tahu lebih2 pasal citer best ni...gi tgk sendiri lah yer...tapi serius highly recommended....


Bukti kami yer... 


p/s: Walaupun tgh masak sup tulang, telur dadar special dan sambal belacan + mangga dan ikan bilis utk lunch ari ni.....Tapi sempat lagi buat N3 ni... ..blogging tetap blogging....FB tetap FB....masak2 harus diutamakan...
(tu pun time ader masa ler).....ok lah dah nak lunch..pas tu nak g keje lak....

Post a Comment