Friday, April 9, 2010

" the perfect vacation giveaway by ciare :) "

*Sticky Mode*
(Banyak lagi entry2 baru yang lain ni, jadi sila scroll down yer)


tiba2 rasa nak join contest ni.


Sapa2 yang nak join contest ni
Boleh klik sini yer...

Disebabkan syarat2nya kena letak gambar sorang, maka gambar ini dipilih...
(Kalau boleh nak jer letak gambar 1 family..baru lagi sweet kan)


Gambar ni diambil masa kami 1 family pergi bercuti ke Endau Beach Resort pada 20hb Mac baru2 ni...
Suasana kat sini memang damai dan jauh dari hiruk piruk kota...
Kalau tanpa bantuan GPS, rasanya memang kami tak jumpa tempat ni..
Bukan sahaja suasana macam kampung, tetapi pemandangan pun indah jua..
Disebabkan pemandangan yg cantik itulah maka kami tidak melepaskan peluang utk bergambar disini..
Harap pihak pengajur suka juga gambar ini...weeeeeee...:)

Kepada yang lain, kalau nak join cepat2 join yer..
Just klik banner kat sidebar tu jer kalau nak tahu lebih lanjut...
Post a Comment