Thursday, April 29, 2010

Menang Contest???


Kalau dah ditakdirkan ader rezeki tu, tak akan ke mana....
Alhamdulillah..Aleesya menang "Baby Special Pose Contest"
Seramai 6 juri telah membuat penilaian ini....
Thanks to juries sebab pilih damia aleesya sebagai pemenang...
Nak tahu lebih lanjut....klik sini..


p/s: ader org kata pose ni dah ala2 cover magazine dah ni....ekekekek...bukan ibu yg cakap ok...tapi apa2 pun kena credit gak kat ibu kan coz ibu yg snap2 candid moments ni....

23 comments:

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

tahniah...kiter ada baca kat blog penganjur...memang murakh rezeki dua beradeq ni kan...cayok2 leh join lagik

Atiqah said...

congrats kak...
fuh mmg sesuai sgt pun jd cover magazine..hehe

Ummi Eisya said...

tul tul..good job ibu..lepas ni beli lens potrait tu lak ye..lagi mengancam..aleesya memang cun la..

aku ingatkan contest pakai baju pantai memula..hihii

AeMieZ EzZanY said...

HAhahaha...cayalahh.. phewwiitt... tpp honestly mmg moment tu cantik.. thumb up untuk mummy jugak..

momguess said...

mmg ptt menang sbb cantik sgt pic tu
kulit aleesya putih
pakai pulak dres color2
huhhhh!!!
congraz

den nak buek contest 'lingerie merah dlm bath tub lah'
hahahhahaha

rDnA said...

tahniah..mmg patut pun aleesya menang..comei+cute..
mmng dah gaya ala model gitu..

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

anje - tima kasih...hehehe kalau ader masa ngan gambar cun boleh jer nak join contest lagi...

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

tiqah - thanks...hehehe sesuai erkk...

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

ummi eisya - ermmm..lense yg ader pun tak habis explore lagi...nak belajar bidang photography ni selalu tertunda2...

erkk...ader ke contest baju pantai???

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

aamiez - hehehe..credit jugak utk ibu lah kan...tapi candid is the best...

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

momguess - buat tau contest tu...kita org pertama akan join ni....

ekau kempunan nak pakai lingerie merah ke???

[-suziey-] said...

congratulation aleesya..nice pose:)

zue @ annaleeya said...

congrats....

slalu jerk aleesya menang... bertuah btul... rzki kan!!!

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

rDnA - tima kasih...hehehe..dulu2 ibu dia nak jadi model tak kesampaian...

Farra Dhelina said...

cngrts cayunkk!!

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

suziey - candid merupakan salah satu tips nice pose kan...thanks yer...

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

zue - tak lah selalu...kadang2 kecundang gak...tapi kali ni rezeki aleesya...thanks...

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

farra - ok auty....thank...muahhh...

b.O.n.d.a said...

ALEESYA MEMANG COMEI!!!
Muahhhh

alyyani said...

tak perasan pulak gmbr ni ada. tp mmg cantik. mestilah credit kat ayu kan sebab ayu yg amik gmbr ni :)

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

bonda - thanks...comeyyy ikut genetik ibunya kan kan kan.....hheheheeh

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

alyya - credit..credit...tapi tak susah pun amik pic ni..snap2 jer...

MamaDamia a.k.a Haiza said...

congrats for both of u.... :)