Thursday, April 1, 2010

::Endau Beach Resort::

Keesokkan paginya....
Awal2 lagi aleesya + ayyunie dah bangun...huhuhu..
Ni gara2 budak mana ntah bising2 main air kat swimming pool bawah ni...
Kecoh betul....
Aleesya pun apa lagi...minta nak swim jugak ler..


Tgklah ni gaya budak bangun pagi nak swimming..
Rambut pun berserabut lagi...
Tapi posing tetap posing kan...


Dah siap2 buka seluar tu konon...
Cuma tinggal panties jer tu...
Tgklah gaya 2 beradik ni...
Tak sabar2 nak gi swimming....
Siap panjat2 lagi...



Dah lepas makan breakfast..
Masa utk swimming lak...
Hari ni giliran ibu ye bawak budak2 ni swimming..
(Snap dari bilik ni)


Main2 air sambil posing...


Main sampai pengsan yer..


Dah lepas puas mandi kat swimming pool...
Masa utk ke pantai pulak...


Pemandangan Endau Beach Resort..


Dah lepas jalan2 kat pantai tu...
Kami ke sini  utk menemani ayahdamia memancing..
Tak sangka lak ader buaian kat tgh2 Gazebo ni...
Apa lagi...posing ler..


Ayyunie dan ayah damia...

p/s: Disebabkan ader buaian ini ler...tiba2 datang idea nak photoshoot kat sini....nantikan pics weols photoshoot yer...

Post a Comment