Monday, October 18, 2010

Tiket genting dah bagi hadiah kat org lah...huhu


Tadi singgah baca entry ni kat blog fiza...
Alahai baru teringat yang tiket genting yg ibu beli ngan mama tisya tu dah tak der lah..
Sebabnya ibu dah hadiahkan tiket genting tu kat adik ayah damia yg baru kawen tu...
Masa tu urgent sangat....dah tak tau nak bagi hadiah apa...tengok2 dalam keta ader lagi sampul pos ekspress yang mama tisya sent kat ibu...so kiranya bagi hadiah honeymoon diaorg lah tu...walaupun sebenanrnya awal2 lagi pengantin dah tempah pakej honeymoon kat langkawi.....
So, kepada sesiapa yg beli tiket tu contohnya fiza, anje, farra dhelina dan sapa lagi erk??
Harap maklum yer....tapi kalau tak der tiket tu pun still boleh gi gather2 lagi kat genting tu kan...cuma ongkosnya lebih lah sikit..hehe


Copy gambar dari blog fiza ni...hehe


p/s: Tadi baca blog nana, pasal tiket AA yg RM1 tu...huhu..sangat jeles ok...sebabnya kenapa setiap kali ibu pilih tarikh yg ibu nak, tak der deee yg harga tiket RM1....semuanya ratus2...ke ibu yang tak pandai cari???? atau memang kena cari satu2?? atau ader cara lain nak cari??? ke penerbangan dalam malaysia jer yang RM1??? 

p/s:Ingat tak hari tu ader promotion RM0....last2 beli gak tiket walaupun harga ratus2....tapi org lain memang leh dapat RM0 lah....boleh tunjuk ajar tak??? atau sebenarnya tak leh pilih tarikh weekends atau public holiday???


UPDATED: Baru baca komen mama tisya ngan nana pasal tiket RM1 tu.....ekekeke..lawok lah demo ni....kalu banyok pitih pun, doh ado hok muroh, nok jugok rembat hok muroh....kalau nok mahal...dok naik dok AA ni....naik MAS lah jawabnya...kita kenalah jimat berbelanja kan....hahaha 
Post a Comment