Friday, October 15, 2010

Penghargaan untuk awak, awak dan awak....

Salam jumaat...
Di pagi yang mulia ini, dengan ikhlas hati nak ucapkan tima kasih kepada mereka2 yang sudi keep in touch dalam blog ni...bukan apa...sekali sekala bila orang dah bersusah payah luangkan masa utk jengok2 kita, haruslah kita dahulukan dengan ucapan tima kasih kan....

Yang pertama nak bagi kat noraz



Sebabnya walaupun noraz ni baru lagi dalam bidang blog...tapi awal2 lagi dia dah mention yang dia suka baca blog ibu...sapa tak suka kan kalau org suka baca blog kita...memang baru lagi pun ni blog noraz...ibu aderlah follower yang ke 2 dia....so harap2 dapatlah korang berkenalan ngan lebih mesra ngan noraz ni yer..




Yang ke dua nak bagi kat Sahaili Md Rozali aka bionic woman


Malam tadi sebelum tido, tengah ber wi fi ngan ayah damia guna E71...pastu masa ayah damia tgh baca2 komen kat FB ibu, ayah damia cakap..
"rajinnya dia ni tengok gambar perkembangan ayyunie dari mula2 lahir, sampai lah ke gambar sekarang...bagus betul"
Terharu tau...sebab jujur ibu katakan yg diri ibu sendiri pun tak der masa nak belek2 gambar org lain dalam album kat FB tu....so satu penghargaan kalau ader org yang betul2 boleh luangkan masa, then belek2 gambar kita sambil2 tinggal komen...sangat appreciated tau..




Yang ke 3 pulak nak bagi penghargaan kat maliana honey a.k.a mama rifqy


Mama rifqy pun sama....sanggup luangkan masa belek2 pic dalam album damia aleesya ..pastu mana2 gambar yang dia rasa sesuai mama rifqy akan cadangkan masuk contest yang bersesuaian...perghhh...memang bagus tul lak kawan2 ibu ni...macam ni lah kita nak...mana yg kita boleh tolong, kita tolongkan....


p/s: Terasa diri ini sangat tak mesra alam dan kerdil....pabila kebatasan waktu utk BW semua bloglist kat sebelah ni...kadang2 sempat baca...tapi komment ilek...dan tak sempat nak baca semua status wall rakan2 FB...mana yg muncul depan mata, tu jerlah yg dibaca, kalau nak explore satu2...huhu..memang kekangan masalah...

p/s: psssttttt...hari ni family ayah damia datang dari kelantan....maknanya untuk menjadi menantu yang mithali...kena kurangkan masa depan lappy yer....sambung kat office nanti...weeee

p/s: tengah planning tengahari nak masak apa utk lunch diaorg ni....


12 comments:

MrS. F!zA said...

bagus2 siap ada peminat lg tu.. cayalah!! hehehe

eh behnye la nk sambut tetamu dr jauh kan..

mama rifQy said...

Hik HIkkk..sukee!!!!!!!!!!!!!
bestnyerr rase disaat ini =)

kak ayu..masak besh2 untuk mertuaa yeee!!

Ummi Eisya said...

bagus2..menghargai tu pentingkan..

selamat menjadi menantu yang baik ye..

zura@iwan said...

tahniah2....ada peminat kan....btuah bdn...hehe

~~@lyci@~~ said...

wah,bestkn bila ada peminat.. feeling2 cam artis gitew ahakk.. alycia pun suka berkunjung blog Ibu Damia sbb nak tgk picca comey Aleesya dan Ayunie... eiii, gerammm tgk..

~~@lyci@~~ said...

wah, dah ada peminat.. mesti feeling2 cam artis kan hehe.. alycia pun suke berknjug ke blog IbuDamia sbb nak tgk picca Aleesya dan Ayuni.. comeyyy.. geram tgk..

LyNn HaMzAh said...

rajin betul ek diorang...dan bagus juga ayu sebab menghargai sahabat2 mcm diorang nie...

p/s : ayu, masak yang best2 yer utk keluarga mertua...bukan selalu diorang datang ke JB nie...

Mama Zharfan said...

memang rasa touching bila dpt kwn2 yg betul ikhlas kat alam blogger ni :) hati manusia kan...moga2 semua kwn2 me ikhlas berkwn dgn me :)

Nana said...

hehe sure tersengeh2 je kan bila baca komen org suka bc blog kita hehee

h4ni3 said...

best kan bila ada orang nak baca blog kita
bila entri takde org komen, cam sedey jer, cam demotivated jer nak menulis lagi. hehe

n@m@n said...

takde orang minat baca blog 1

sob..sob..sob.

hehe..

masok gapo doh tadi?

BIONIC WOMEN said...

kak ayu....lambat plak me nak ucap terima kasih atas post kak ayu nih..
time kasih banyak2 kak ayu..eily suka baca blog kak ayu then tgok perkembangan anak2 kak ayu because they are tooooooo sweet..pakaian mereka pun cantik2..hehehe..
time kasih yg x terhingga..