Friday, October 22, 2010

Akhirnya sampai jua I-city ni....

Selalu tengok org bergambar kat I-City ni....
Tapi kali ni alhamdulillah.....dapat jugak jejakkan kaki kat I-city ni...
Lepas celebrated birthday party aleesya tu, terus decided konvoi jalan2 ke I-city ni...
Jauh jugak tu dari Kajang nak ke Shah Alam ni...sampai kan perut pun dah rasa lapar balik yg hasil makan KFC tu...hehe
Parking nya punya lah meriah...penuh ngan kereta2...macam ader karnival pulak..
Hairan jugak apa yg bestnya kat I-city ni..sebabnya yg tau hanya ader lampu2 yg berbentuk dan pelbagai colour ni jer....tapi tu lah...kalau dah ramai manusia yang pergi..kita pun sama nak ikut jejakkan kai jugak kan...

Ok lah...jom tgk gambar...tak sah tak bergambar kalau datang I-city ni..




Mula2 sampai...terus snap gambar dari bawah bukit..
Nampak tak bayang2 manusia yg ramai tu??


Snap gambar lagi..


Guna kit lens jer ni...
Tu pun tak bawak flash...malas nak angkut banyak2..
Yerlah dah bawak beban atas dukung sorang satu...
Selalu ayyunie bibik dukung...ni dah bibik tak ikut...haruslah jaga sorang satu kan..


Bukan limau betul yer..


Suka tengok lampu yg ni..


Dekat bangunan2 tu ader lampun turun2 macam snow tu lah...cantik!!!


Lip lap lip lap


Asyik gambar lampu jer...mana gambar orangnya..
Ni hah kami 4 beranak..
Aleesya tu dah penat tu....Ayyunie lak dah charge energy sebab dah cukup tido dalam keta tadi..


Penat2 pun tetap maintain posing yer..


Sempat lagi tu beromantika di bawah cahaya neon..
Ni kalau bawak lens 50mm atau 70-200mm + flash ni..confirm meletup2 gambar...
Aishhh..


Aleesya bersama ayah + ibu saudaranya...
Pak Su, Ayah Mi, dan Cik Jah


Last sekali Mickey + Minnie Mouse...
Minnie Mouse tak yah cakap lah kan...muka berpeluh2 + berminyak pun, tetap bagi komitmen posing..
Tapi kesian betul tgk Mickey Mouse tu...layankan ajer isteri mu sorang ni yer...hehe

p/s: Uosl dah sampai lum I-City ni????

p/s: Gambar copy paste jer dalam FB tu...so kualiti macam kurang sharp kan..

Post a Comment