Wednesday, October 6, 2010

Dah dapat ke watermark yang menang aritu??


Huaaaaaa.....arini tak sempat nak blogwalking dan updated anything...
Bizi since pagi tadi sampai lah la la ni....
Nak updated citer pun kepala kosong...
Nak upload gambar yg terbaru pun tak der mood..

Uols layan jer lah design watermark yg ibu menang dari syamila design ni..
Comel tak??? Comelkan...
Tapi ibu nak yg lebih slim sikit dari yg ni...
Yg ni macam gedebuk gitu....hehe..pastu warna warni sgt....ekekke..
Dah suruh syamila design kan sekali lagi seperti apa yg ibu imaginekan...
Kita tunggu jerlah hasil yg telah di make over tu...
Dah dapat free tu banyak pulak songehnya kan...sorry erkkk syamila design..
Saya ni memang cerewet sikit...nak yg apa saya imaginekan ajer...hehe




Design 1


Design 2



Kalau uols suka yg mana???
Sapa tau kenapa ibu pilih gambar 2 gigirls itu???


p/s: malam ni tak nak tido ...nak update blog ngan BW....boleh???? banyak citer ni nak share....tak pun terpaksa lah publishkan entry contest yg ader dalam draft tu...

Post a Comment