Friday, October 1, 2010

Beraya dengan Farid Kamil...Percayalahhh!!!!!



Yer betul....Gambar kat atas tu gambar Farid Kamil....
Ibu tak tipulah....serius gambar Farid Kamil...
-
-
-
-
-
-
Masa 3 Syawal aritu, ayah damia gi lah beraya rumah kawan dia...
Actually dia macam gathering utk budak2 matrik KMK ngan ex-UTM lah..
Sekali tu tak sangka lak, "Farid Kamil" leh datang ngan Honda Citynya..
Punyalah terkejut kami sebab dah lama tak jumpa "Farid Kamil"...
Rupa2nya dah berubah imej dia..




Ni lah Farid Kamil yg ibu Maksudkan..
Kuang kuang kuang....gurau2 jer yer..
Actually ni gambar kawan ayah damia masa sama2 study satu course kat UTM tu..
Tahun2 sebelum tu, weols jumpa dia still biasa2 lagi..
Tapi tahun ni dia berubah imej..katanya nak jadi Farid Kamil....hehe


Cam mana??? Ader iras2 Farid Kamil tak ni??


Farid Kamil bersama kawannya...Azuar...tuan punya rumah yg weols makan2 tu...
Btw nampak tak belakang tu apa??? Kubur WEIIIIIII!!!!



Ni pun sorang lagi kawan ayah damia yg femes..
Sabtu lepas masuk Majalah TV3.....
Utk interview lelaki paling tua kat Kelantan kot...
Ayah si Ali ni lah yg paling tua....tapi Ali ni enterframe jer...katanya jurubahasa wartawan TV3 ngan ayah dia..
Alahai...tak dapat pulak tgk slot tu, sebab masa kawan ayah damia, azuar tu call ayah damia suruh tgk TV3, masa tu weols otw nak ke open house...
Femes mung loni Ali..
Agen Preudential Berjaya ni...siap dapat keta BMW tu...


Dua-dua pun usahawan berjaya..


Erkkk...ayah damia yg poyo...
Yg ni dianggap usahawan berjaya tak ni??hehehe
Insyallah bang...moga kita dapat apa yg kita nak...lagipun sayang belum 30 tahun lagi kan...


Yg dukung Aleesya tu lah isteri Farid kamil..
Hairan bin Ajaib...Aleesya asyik nak beramah mesra ngan Aunty tu jer..hehe


Last but not least...
Nije...nyapoh sungguh ayu tgk aksi awok ni...
Kot yer pun nak jadi artis...jangan lah dok belit2 kat pokok pise tu...

p/s: Bila nak belanja gi Sri Lanka ni Nije??? Yo Yo Or jah ajok!!! 
Awok jago Aleesya saya jago Ayyunie...
(nije ni sama tahun kawen ngan ibu, tapi masih belum ader rezeki dia dapat anak...sabar erkk korang)
Post a Comment