Monday, October 11, 2010

Pemenang Si Kecil Paling Bergaya (kategori perempuan)


Dalam previous entry ibu ader cakap kan Aleesya memang anugerah
(cehhh....macam anugerah fofular pulak...haha)
Alhamdulillah....Aleesya menang "Si cilik paling bergaya (kategori perempuan)" masa events tu..
B4 ibu citer lebih lanjut...jom tgk aksi si cilik ni posing dalam keta sementara tunggu members lain kat R&R machap



Suka lah aleesya senyum cam ni...nampak sweet..
(anak sendiri, haruslah puji kan...ekekkeke)



Cheeky smile


Alahai....ayunya anak ibu ni..
Nampak macam dah besar pun yer..

Suka gak gambar ni...
Candid!!!



Yo yo or jer ibu suruh aleesya buat muncung..
Tapi aleesya kureng pandai lah buat2 muncung ni...



Candid from her


Aksi perempuan melayu terakhir....


Ok....jom kita tengok sambungan open house tu..
Bermula dari aleesya tido kan...
Pastu ibu bisik2 lah kat telinga aleesya jangan tido...
Sebab ibu memang awal2 dah tau aleesya yg akan menang kategori ni...
Sebab DJ/MC events tu ader minta nama aleesya masa weols tengah makan...
Tapi ibu still control lagi lah kan...tak nak hebah2 kat org..


Ibu bisik2 kat telinga aleesya
"aleesya, tak nak tido yer...nanti aleesya nak amik hadiah ungtest (contest)"
Aleesya mamai2 lagi...tapi mata still buka..


Bila nama aleesya diumumkan...
Ibu pun dukung aleesya bagi kat ayah dia...
Ayah damia memang duduk kat bawah ...sementara ibu duduk atas rumah...
Nasib baik ler aleesya sporting...langsung tak mengamuk!!!


Aleesya dapat duit raya..


Pastu dapat mug jugak


* kualiti gambar masa ni kureng sikit....sebab tak bawak speedlite...pastu angle pun belakang stage...cepat2 snap sebab membontoti org lain....hehe


Dah lepas dapat hadiah...aleesya masih mamai2...tapi lama2 dia dah ok...
Budak2 yg sebaya ngan aleesya siap nangis2 sebab kenapa diaorg tak dapat mug tu...
Aleesya pun boleh tahan...siap cakap
"awak tak dapat hadiah ungtest (contest) yer...nanti amik gambar yer"
(ntah apa motif dia cakap cam tu pun tak tau...agaknya amik gambar = menang ungtest kot..)
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Ayyunie pun ibu nak bagi anugerah gak...
ANUGERAH THE VERY GOOD GIRL 


sebabnya langsung dia tak meragam walaupun kitaorg bertolak jam 4:40 pm, sampai rumah jam 1:40 pagi...


Ibu nak bagi A++ lah utk ayyunie aritu...


Good girl jer kan..




Opssss....kami 3 beranak..
Bibik control tak nak tgk kamera...


Last sekali tuan punya blog yer nak enterframe...

p/s: Actually ader lagi anugerah aritu, macam family sedondon, wanita anggun, bapak bergaya, pemenang karaoke......tapi malas nak upload gambar....bukan uols kenal pun kan...haha

p/s: lepas zohor nak pos hadiah pemenang contest ibu

Post a Comment