Sunday, October 24, 2010

Cute Baby with Buchuk




contest anjuran:



Klik here for detail...

Disebabkan ader 2 calon yg berkelayakan, maka haruslah submit 2 gambar teruskan...hehe
Gambar pilihan dimata:




Nama: Damia Aleesya bt Khairuddin
Umur: 3 tahun


Actually aleesya memang tak der "buchuk"....kiranya senanglah jugak kan kalau camtu...tak ler nanti susah nak tido sebab tak der bantal buchuk, tak der bear-bear buchuk....tapi ader satu benda yg hari2 dia mesti pegang atau buat main...kalau tak buat main, tanya kat mana pun jadilah...DSLR pujaan hati dia tu lah...memang ke hulu ke hilir bawak..unless keluar jalan2 lah..takkan nak bawak DSLR mainan tu pulak..
Pendek kata buat masa ni, DSLR ni lah menjadi "buchuk" dihatinya...


Nama: Damia Ayyunie bt Khairuddin
Umur: 1 tahun 6 bulan


Hah Ayyunie ni memang ader "buchuk'...tapi kalau org lain buat barang permainanya sebagai teman "buchuk" mereka, berbeza ngan ayyunie...botol susu dia tu lah buchuk dia...WAJIB  ader di sisi ok...kalau malam2 dia merengek, bagi botol susu kosong pun dah ok...kalau dia menangis tiba2...memang confirm bagi botol susu jer, terus diam...pendek kata, kalau tak der buchuk botol susu ni, memang tak leh duduk diam lah ayyunie ni...


Selingan jap...kot2 ader yg kata nanti gambar sapalah ngan DSLR tu....ni bukti kat bawah..Aleesya tu anak saya ok...hheheheh

Post a Comment