Tuesday, October 26, 2010

Pabila suamiku nak jadi YB...

Semalam kan ader cakap yg buat sandwich utk tetamu..
Tapi utk sapa??
Actually sandwich tu utk AJK persatuan kejiranan yg datang meeting rumah ibu...
Utk program Gotong Royong besar-besaran ahad ni..
Ayah damia as a S/U...
Maka volunteer buat kat rumah...
Tapi next time, insyallah akan gilir2 buat meeting kat rumah AJK lain pulak..

Sejak akhir2 ni ayah damia memang sibuk meeting sana sini...
Sabtu malam meeting persatuan kejiranan..
Ahad malam pulak meeting utk program AGM wishclub..
Bukan meeting keje sendiri pun...hehe
Dah rasa sibuk macam YB pun yer...verangan dulu yer nak jadi YB...hehe




Ni ler hidangan utk aritu..
Simple jer...sebab diaorg makan pun dah jam 11 malam pun...
Khusyuk sangat membincangkan isu2 berbangkit..


Nasib baik ler cukup kerusi..
Habis semua kerusi kat dining table ngan meja makan kat dapur bawak keluar..
Alaa...bukannya ramai sgt pun...setakat 14 org jer..


Ayah damia di sebelah Pengerusi Penaja Persatuan..


Meeting meeting...jangan tak meeting...
Oh yer, nasib baik Aleesya ader kawan india tu..
Leh gak dia leka bermain..
Kalau tak asyik nak ayah dia jer..


Dah meeting sesi makan2 pulak..


Layan diri masing2...huhu..


p/s: Weiiii...ibu dilantik jadi tukang masak utk program Gotong Royong ni....sama2 rewang masak ngan beberapa yang lain...alahai...nampaknya weekend ni sibuk lagi..huhu

p/s: Wani, haruslah aku jual sandwich aku tu mahal...sebab ader tuna + sardin sekali kan..ekekeke...sampai ke situ ko fikir yer..


Post a Comment