Friday, October 29, 2010

Contet Gambar Percutian Yang Menarik Lagi Terbaik

nak join klik sini



Saya sangat suka gambar ini kerana jelas terbayang akan wajah saya yang begitu excited dan happy semasa percutian ini...lagipun ini adalah first time saya menjejakkan kaki ke USS....dan saya suka gambar ini kerana ramai yang terpedaya bahawa saya bercuti ke Hollywood nun di sana..padahal gambar ni diambil di Universal Studio Singapore.....insyallah mana tau satu hari nanti  dapat jejakkan kaki ke Universal Studio Hollywood...

6 comments:

emy/mamasuri said...

gambar ni menarik sgt..
nampak keterujaan tu..
hehhe..gud luckk..

Nana said...

hehehe kita antara yg tertipu ingt ayu ke hollywood hahahah
good luck

Mama Zharfan said...

nampak sgt excited!!

mama rifQy said...

Chanteq!! mst menang nihh!!

Lelord said...

hehehee best kan g USS, x abih pun jalan dak kenit dh x larat

kojah said...

thanks