Friday, October 22, 2010

comei lotte contest by jaijina




















Contes kali ni anjuran Rina 
Sempena meraikan anaknya echa 1st besday pada 25 sept 2010..

Gambar yang menjadi pilihan:


Nama: Damia Aleesya bt Khairuddin
Umur: 3 Tahun
D.O.B: 17/10/2007
Nama Ibu: Ayu
Email: zamzarina99@yahoo.com


Gambar ini ibu rasa cukup terserlah come lottenya...sebab dengan berkebaya disamping rambutnya yang panjang mengurai, ditambah pula dengan senyuman manismu itu, bisa membuatkan sesiapa sahaja tertarik kepadamu...walaupun baru berusia 3 tahun, namun penampilannya seolah2 seperti budak yang lebih berusia daripadanya..



Nama: Damia Ayyunie bt Khairuddin
Umur: 1 Tahun 6 bulan
D.O.B: 30/03/2009
Nama ibu: Ayu
Email: zamzarina99@yahoo.com


Gambar ini menjadi pilihan sebab bukan sahaja senyuman yg menjadi pujaan, malahan matanya juga turut senyum bersama...seolah2 ia merupakan satu pakej lengkap pabila mata dan mulut seyum serentak...gerak lakunya turut membuatkan orang geram untuk memeluknya.....terserlah come lotte anak ibu ini....sekeping gambar yang hidup bagi ibu!!!!

Nak tag:
Alyyani
Gieyana
Bionic Woman



8 comments:

hasrul hassan said...

Salam .. cantik shot yang dibuat ini. Candid dengan zoom lens memang best. Nice nice .. very nice.

thanks for sharing~

ibh said...

Gambo cantik..modelnya pun mmg comei..
Bleh menang lah ni..heee

Nana said...

tomei2 good luck!

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

suka ngan gambar ayyunie..muka dia happy giler time tu

zura@iwan said...

mmg ayu tul tgk aleeys ...ayyunie plak tsenggeh riang ria dia...

gud luck both of u...hehe..

T@sh Sch@ said...

both so comei!!! hati mereka sampai walau sekadar tgk gambar jerrr

mama rifQy said...

mmg comeii..mna suke tgk ayyunie dalam gambo nih..leh menang nih kak ayu!!

aleesya..as alwitz laa..gorgoeus!!

az rina a.k.a jaijina said...

salam, saya datang review contest..satu je syarat tak cukup, awak tak follow saya..nnti kalau dah amend kasi tau bali ye tq :)