Thursday, October 7, 2010

Dapat cek free!!!!

Malam tadi balik keje dan makan kul 11.30 malam...
Tengok2 ader surat dalam peti surat..
Ayah damia yg buka surat tu dulu..
Pastu siap main teka teki lagi ngan ibu dapat surat apa...
Disebabkan malas nak teka teki teka tekuk akibat kepenatan seharian bekerja dari pagi sampai malam..
Maka ayah damia pun bagilah jawapannya..
Tak sempat ayah damia bagi jawapan....alih alih ibu ternampak lambang HSBC..
Terus ibu cakap "Cek Nuffnang"

Alhamdulillah....aritu baru tanya kenapa tak sampai2..
Akhirnya sampai jugak....
Rezeki aleesya + ayyunie ni..
Sebab mereka sumber inspirasi utama..


Rasanya dah ramai pun dapat kan...




p/s: Test2 guna watermark baru...ramai suka design no 2

15 comments:

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

yey ayu pun dah dapat...suka kan dapat duit free2 je..tapi kena usaha jugak kan

Nana said...

wah beznye dh dpt cek yea..
ritu kita da ckp ngan amrul duit nuff kita dah bole dah klw nk cash
amrul ckp eh bole caya ke??dapat ke duit tu hahaha
xpe2 tunggu la esok2 kita cashkan
biar melopong mulut dia hahaha

MRS. K said...

Watermark bawuuu...

mummy_ayu said...

dah sampai dah cek.tahniah...!!

SURIA AMANDA said...

wah...kak ayu dah dapat..Lisa gigih jugak nak dapat nih...

BIONIC WOMEN said...

bestnyer...bilalah giliran kita plak..huhuhu

comelnya watermark

[-suziey-] said...

waaa dpt duit free..rezeki:)

cantik watermark..cute..represent aleesya n ayyunie :)

mama rifQy said...

waa..dapat duit free!me nak gak..nak tunggak ni..sabo menanti!usahaaa!!

mama tisya said...

kira ayu 1st time cash out cpt gk la dpt cek tu..dlu kita kena tgu 2weeks lps dh dpt email

Zaidah said...

alhamdulillah blehlah belanja lunch nanti...

zura@iwan said...

tahniah...dpt dh cek nuff ye..

INTANKUTERPILIH said...

bestnyer dpt cek..aku bila lagi gaknya ek??

Adyshariz said...

yeah..cek dah smpai... watermark cute gak.. aisha pon tgh gigih nk kumpul duit nuff

pearl said...

ayu, tapi aku heran, awat design no 2 reben budak tuh jatuh kat tepi telinga.

kakyong said...

tahniah...