Sunday, October 24, 2010

Kontest Candid Kamera


Klik sini utk detail...


Gambar ni for me memang candid....sebab baru jer nak landing2 bergambar dengan beca tua itu, tiba2 boleh pulak beca tu bergerak ke hadapan...tak pasal2 kita yg tengah bersandar tu terkejut berukkk!!!..hampir-hampir terjatuh tau..gara2 anak saudara tu nak turun dari beca....ntah cam mana beca tu bergerak...either beca tu bergerak sendiri ke hadapan sebab anak saudara tu nak turun, atau pun memang anak saudara yg lagi satu tu mengayuh pedal beca tu...apa2 pun tak pasti kenapa aleesya pun terkejut berukk gak...hehe..tapi muka tetap maintain senyum yer...sebab dah tau photoG ader kat depan tu...hehe

Nak tag: 
1. Bionic Woman
2. Syamila


Post a Comment