Tuesday, October 19, 2010

3rd Winner


Alhamdulillah...
Rezeki Aleesya sempena ulangtahunnya yang ke 3 mungkin...
Aleesya telah menang dalam contest

"Sweet & Cute Baby 'Exploration Time' Contest"

Tahniah juga untuk pemenang2 yang lain...

Klik sini utk tengok pemenang tempat 1 & 2

Terima kasih kepada mamalieyna dan juri2 semua


Bersungguh2 aleesya explore kat dapur tu..
Btw memang itulah hari2 yang ibu kena hadapi..
Ibu masuk dapur jer, confirm aleesya akan masuk jugak..
Apa yang ibu buat, itulah yang dia nak buat...
Kecuali bab2 masak2 ngan goreng2 jer tak bagi aleesya masuk dekat...
Bahaya oooo..
Semoga aleesya pandai masak macam ibunya jua...hehehe perasan..

p/s: Huaaaa....bila nak upload gambar2 birthday party aleesya ngan jalan2 KL + Melaka ni...
Masa sekarang suntuk siapkan photobook customer lah....


Post a Comment