Friday, October 8, 2010

Final decision - tolong pilih untuk saya..


Ingat tak yg ibu pernah tanya uols mana satu design yg cun utk watermark kat bawah ni....
Ramai yg jawab design no 2...sebab nama blogspot lebih jelas...
Tapi ibu kurang berkenan sikit design2 kat bawah ni sebab dia macam sedebuk gitu...
Ibu nak yg lebih slim mlim dan nampak corporat sikit...
Then tak nak warna warni sangat...

Design 1




Design 2



So inlah hasil yang telah dimake over semula...
So nak minta pendapat sekali lagi ni...
Mana yg cun???
Yg ader tulis nama damia aleesya + ayyunie..
Atau yg kosong macam tu jer...
Actually 2 gigirls tu memang dah melambangkan 2 2 anak dara ibu tu...
Yg bersanggul keayuan pakai dress tu kengkonon aleesya..
Yg pakai topi dan gaya lebih trendy tu kengkonon ayyunie...
Hehehehe....pandai2 jer transform 2 gigirls ibu dalam cartoon..



Design 3


Design 4



So yg mana satu pilihan korang???? 
Sila bagi pendapat yer..

20 comments:

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

yang no 4 ada letak nama dua beradeq tu...tapi nampak cam dah besaq je gambo tu...tak nampak cam dah tecik molek...yang design sebelum ni nampak cam budak tikit...yang latest cam dah dewasa gitu...tapi kita pilih No 4

diya said...

no..4
siap ade nama lagi..comey

mush said...

yup...design 4 lOok mOre cuteness...huhuhuhu

Ummi Eisya said...

no 3 ngan 4 tu cantik..tapi yang tulis nama tu mcm besar la..suka yang simple no 3 tu..tak serabut sangat..

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

rasanyer yg no. 4 tu cute sikit kot
coz' ada nama budak comel dua org tu....so, orang leh tahu mana satu aleesya mana satu ayyunie.

h4ni3 said...

vote for no 4 jugak!!
hehe

miera said...

yg no 4 tu cantik.. =)

Nana said...

KITA SUKA NO 4
TIADA TALIAN HAYAT
HEHEHE

♥MAMA♥ said...

k.da suke yg no 3 tu,nama dh xyah dh,serabut sgt nnt,hihii pandai ler...yg kite sendiri pun x pakai watermark lg,kekekee

apapun k.da suko no 3,simple n nice ;-)

hikhikkk bakpo ayunie napok lg tinggi dr kakok ek ;-)

Farra Dhelina said...

kak u..ni design yg kak u plh @ dh tersedia ada?

klu fra, better byk tulisan dari gambar..nmpk mcm bserabut skit..klu more wrding, akn nmpk lebih kelas lagi..

wtrmrk mcm ni, lbh pada blogshop ke..

ini pendapat farra la taw ;)

amas said...

design 4..comell..=)

ibu_Arifa said...

saya suka no.3 simple tp comel

[-suziey-] said...

design 3 sweet..simple n nice..xperlu nama..tu dh jadi mcm peta siap nk bg landmark..ekkeke:p ckp sekadar trademark 2 bdk kecik..hehe..nnti kalu kuar lg sorang cemana ayu? tukar lg ler..hahhahaa

Mata Hati said...

saya pilih design 2.. saya kunci jawapan itu

eRiNsZ said...

macam cute baby yg dah jadik besaq..
sayer tetap vote numb 2...

if antara 3,4 sayer pileh 3..

pearl said...

ayu...pada aku gambar budak2 lagi comey sesuai ngan blog pasal mereka.

tapi if yang gambar remaja tuh, no 4 nampak special sikit sbb ada nama anak.

MrS. F!zA said...

rasa cm no 3! ada nama tu cm xsesuai je..lgpon 2 gigirls tu dh nmpk dh dua anak dara ibu tu. ekeke

maslinamansor said...

mas suka design 3.
Tak perlu nama pun takpe. Sebab siapa dah familiar dengan blog ayu, akan tahu yang mana satu aleesya n mana satu ayyunie

mama rifQy said...

kak ayu.shanteq..dua2 pon shanteq..tapi no 3 nampak simple n shanteq..no 4 pon shanteq tapi cam serabut sket kot.bile letak kat gambar..jd cam banyak sgt bende ats pic!

so pada na..me vote 3!!

e.l.i.z.@ said...

disebabkan ayu meme suko design hop ado objek rather than wording sajo, so eli pilih no.3 =)