Friday, October 8, 2010

Final decision - tolong pilih untuk saya..


Ingat tak yg ibu pernah tanya uols mana satu design yg cun utk watermark kat bawah ni....
Ramai yg jawab design no 2...sebab nama blogspot lebih jelas...
Tapi ibu kurang berkenan sikit design2 kat bawah ni sebab dia macam sedebuk gitu...
Ibu nak yg lebih slim mlim dan nampak corporat sikit...
Then tak nak warna warni sangat...

Design 1




Design 2



So inlah hasil yang telah dimake over semula...
So nak minta pendapat sekali lagi ni...
Mana yg cun???
Yg ader tulis nama damia aleesya + ayyunie..
Atau yg kosong macam tu jer...
Actually 2 gigirls tu memang dah melambangkan 2 2 anak dara ibu tu...
Yg bersanggul keayuan pakai dress tu kengkonon aleesya..
Yg pakai topi dan gaya lebih trendy tu kengkonon ayyunie...
Hehehehe....pandai2 jer transform 2 gigirls ibu dalam cartoon..



Design 3


Design 4



So yg mana satu pilihan korang???? 
Sila bagi pendapat yer..

Post a Comment