Tuesday, October 5, 2010

The Best Picture with My Baju Raya


nak join klik

Gambar yg paling best ialah:


Raya tahun ni tak der gambar posing bagailah...
Semuanya gambar skema jer..
Pastu tahun ni asyik adik beradik, ipar duai, biras2 dan sepupu sepapat asyik suruh my hubby snap2 ambar diaorg jer...sampaikan nak snap gambar posing maut keluarga sendiri pun tak dan tau...mentang2lah my hubby cukup lengkap aksesori kamera gajah dia tu....huhu

Ok lah...apapun, gambar yg paling best ngan baju raya yg paling comeyy dan agak mahal ialah gambar diatas..
Kenapa best...sebab selepas 6 tahun my SIL study kat Rusia...ni lah baru kami dapat sama2 sambaut Hari  Raya...so haruslah moments ni adalah yg terbaik kan...hehe..siap setting buat studio lagi kat rumah tau...

Tapikan-tapikan...alahai...segala manik2 bagai baju raya ku itu tidak kelihatan dengan jelas lah...dek kerana terpaksa berdiri di belakang tu..huhuhu..kira acilah pihak penganjur yer..


Post a Comment